Kafejka
Image default
Business

My Unique Style ringen

Herkomst van ringen als sieraad

Al decennia lang dragen vrouwen ringen als sieraad. Dit komt voort uit het uitwisselen van de ringen als vast deel van een huwelijksplechtigheid. Jaren later zijn vrouwen ringen gaan dragen als gewoon sieraad, later werd dit ook voor mannen steeds gewoner. Een ring is namelijk een erg persoonlijk sieraad waarmee je je eigen stijl kunt laten zien. Zeker de meest unieke exemplaren geven je persoonlijkheid goed weer.

Om door een ringetje te halen

Houd je van grote opzichtige ringen met veel kleur? Of ben jij meer van de subtiele ringen met kleine details of juist helemaal geen steen erop? Het is maar net wat bij jou en de rest van je outfit past. Het leuke van ringen voor jezelf kopen, is dat je ze voor verschillende gelegenheden kunt aanschaffen. Combineer ook vooral eens verschillende ringen aan meerdere vingers, je creëert al snel een sfeervol geheel. Jouw handen worden op die manier al snel de blikvangers.

Opgeruimd staat netjes

De grootste angst van veel ringendragers is om een ring te verliezen. Zeker wanneer een ring een bepaalde betekenis heeft. Ze zijn dan ook erg klein, waardoor je ze gemakkelijk uit het oog verliest. Ringen bewaar je daarom het liefst op een vaste plek. Aan te raden is dan ook om direct even een handig opberger aan te schaffen. Die zijn er in de leukste soorten en maten. Wat dacht je van een boek waarin je geen bladzijden vindt, maar ruimte om je ringen in te bewaren? Niemand verwacht dat hier jouw ringencollectie in zit. Zo heb je direct de meest stijlvolle items om je nieuwe ring in te bewaren. Wel zo’n fijn idee.

https://www.myuniquestyle.nl/