Kafejka
Image default
Business

Voor een goede telefoonservice, gaat u naar FreeVoice Antwoordservice!

Bent u op zoek naar een bedrijf die de beste telefoonservice aan uw bedrijf kan bieden? Met al meer dan 12,5 jaar kennis en ervaring op het gebied van telefonie kan FreeVoice Antwoordservice u goed helpen en begeleiden!

Voordelen van telefoonservice door ons

Als u kiest voor de telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice, dan profiteert u alleen maar van voordelen! Want u wilt altijd wel bereikbaar zijn voor uw klanten, maar heb soms geen tijd vanwege veel werk. Dan is de telefoonservice van FreeVoice een mooie oplossing. Zij nemen dan uw plaats in als u even niet bereikbaar wilt zijn en ontvangen uw klanten vriendelijk op. Hierdoor krijgen klanten het gevoel dat ze toch geholpen worden door uw bedrijf terwijl u hard werkt om iedereen tevreden te houden! Een ander groot voordeel van onze service is dat ons bedrijf kleinschalig is. U hoeft niet iedereen langs om één specifiek persoon aan te spreken, u krijgt direct contact met de persoon die u moet hebben. Nog een voordeel is dat wij erg flexibel zijn. U bepaald wanneer u ons nodig heeft en dan staan wij meteen klaar om te helpen. Ook al is het ‘s avonds of tijdens de lunch, wij staan direct voor u klaar om uw telefoontjes over te nemen. Wij zijn ook erg transpirant, onze contracten zijn per kalendermaand op te zeggen.

Meerdere producten beschikbaar

Bij FreeVoice Antwoordservice bieden we nog meer aan dan alleen maar telefonie! We bieden ook bijvoorbeeld telecom, secretariële diensten en antwoordservice aan. Dit kunnen geweldige oplossingen zijn voor uw problemen tijdens het communiceren naar uw klanten. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op!

FreeVoice Antwoordservice

Wilt u gebruik maken van de diensten van FreeVoice Antwoordservice? Via de website van FreeVoice Antwoordservice kunt u meer informatie vinden over de bepaalde diensten van het bedrijf en het bedrijf zelf. Wat hun missie en visie is, de vacatures bekijken en het team ontmoeten! Wij helpen u graag als het gaat om telefonie! U kunt ons ook een mail sturen met daar een offerte aanvraag. Die zullen wij zo snel mogelijk behandelen!