Kafejka
Image default
Business

Dansschool in Arnhem

Heb je altijd al willen leren dansen? Waarom niet in Dansschool Wensink, dé dansschool in Arnhem! We bieden tal van workshops aan voor zowel beginners als meer ervaren dansers. Daarnaast is het mogelijk om een heleboel verschillende soorten dansen bij ons te leren. We hebben lessen in stijldansen, jazz, streetdance, ballet en nog veel meer! Het is mogelijk om deze dansen te leren in groepsverband, waarbij er wekelijks op vaste uren danslessen ingepland zijn voor mensen om te volgen. Al onze dansleraren zijn zeer ervaren, en weten goed op niveau een les in te plannen. Wanneer je niet zeker bent van je eigen niveau, volg een proefles!

Privé danslessen volgen

Naast dansworkshops, die allemaal in groepen gegeven worden is het ook mogelijk om privélessen bij onze dansschool in Arnhem te volgen. We begrijpen dat niet iedereen het prettig vindt om in groepen te leren dansen, daarnaast kan het ook fijn zijn om een instructeur te hebben die alleen maar aandacht heeft voor jou, en daardoor veel meer feedback kan geven waardoor je sneller vooruit gaat. Op een galafeest de show stelen is natuurlijk ook leuk! Lijkt het jou wat, vraag vooral privé danslessen aan! Die zijn niet afhankelijk van bepaalde maanden, en het is voor jou mogelijk om meer persoonlijke doelen te stellen. De instructeur kan dan helpen om deze doelen te halen, en kan de lessen hierop aanpassen.

Bruiloftsdans bij onze dansschool in Arnhem

Het is ook mogelijk om bij onze dansschool in Arnhem een bruiloftsdans te leren met je verloofde. Het mooie aan een bruiloftsdans leren is dat je binnen een zeer korte tijd een prachtige dans tot stand kan brengen op de echte bruiloft en al je vrienden, familie en kennissen onder de indruk kunt krijgen. Ook in dit geval is het mogelijk om het in groepslessen of individuele lessen te doen. Een openingsdans is een bijzonder moment, en het is dan des te leuker als je weet wat je aan het doen bent omdat je er een geleerd hebt op een dansschool in Arnhem.