Kafejka
Image default
Business

Garage in Veenendaal nodig?

Heeft u een garage nodig in Veenendaal? Dan zit u goed bij Garage Geurtsen, garage in Veenendaal! Voor ieder merk kunt u bij ons terecht, en we weten wel raad met ieder type auto waar u mee aan kan komen zetten. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of occasion? Dan kunnen we u ook van dienst zijn, we leveren nieuwe auto’s en leveren al langer betrouwbare occasions waar u uit kan kiezen. Het voordeel hiervan is dat we onpartijdig kunnen zijn hierin, en een neutraal advies kunnen uitbrengen waar u het meeste aan zal hebben in plaats van een verkooppraatje.

Service en onderhoud

Garage Geurtsen in Veenendaal biedt naast nieuwe auto’s ook tweedehands auto’s aan! Daarnaast kunnen we u ook service en onderhoud aanbieden, waarbij we uw auto zullen fixen ongeacht wat eraan mankeert. 6 dagen per week zijn we hiervoor beschikbaar, op maandag en vrijdag is dat van half acht tot kwart over vijf, op donderdagavond zijn we zelfs van zeven uur tot negen uur open! Tot slot zijn we op zaterdag vanaf half negen tot drie uur open. We houden er rekening mee wanneer u doordeweeks overdag nauwelijks tijd heeft, en dat merkt u aan onze openingstijden. Er is altijd ruimte bij Garage Geurtsen voor een spoedreparatie. Via onze website is het mogelijk om een afspraak te maken voor het jaarlijkse onderhoud van uw auto.

Voor van alles nog wat

U merkt het, bij Garage Geurtsen kunt u terecht voor van alles en nog wat. We stoppen niet alleen bij onderhoud en service! Voor een jaarlijkse bandenwissel in de winter en de zomer, zodat u stevig in uw wielen staat op de weg. Wanneer u weinig ruimte in uw schuur of thuis heeft voor het opslaan van uw banden, dan kunt u deze gewoon bij ons opslaan. We doen ook aan chiptuning om comfortabeler te rijden, hebben een airco service zodat uw aircosysteem in een goede conditie blijft én kunnen helpen bij allerlei vormen van schadeherstel zoals een autoruit met een sterretje of een kras in de lak.