Kafejka
Image default
Business

Schaakkoning

Op zoek naar schaakspellen, borden en nog veel meer producten van hoge kwaliteit? Dan  bent u bij Schaakkoning op de juiste plek! Bent u zelf helemaal gek van schaken en bent u aan een nieuw schaakbord toe, of heeft u juist nog helemaal geen ervaring met de schaaksport en bent op zoek naar uw eerste aankoop? Wij hebben een breed assortiment met voor iedereen wat!

Assortiment Schaakkoning

Het aantal verschillende soorten producten dat bij Schaakkoning wordt aangeboden is erg groot. Het klassieke schaakspel dat, zoals iedereen dat kent, wordt aangeboden is ook in meerdere magnetische versies verkrijgbaar. Deze magnetische borden kunnen bijvoorbeeld heel handig zijn voor de wat jongere spelers onder ons.

Mocht uw schaakbord niet meer in goede staat zijn maar uw schaakstukken nog wel, of bent u een paar schaakstukken kwijt maar uw bord is nog prima in orde? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen een nieuw bord te kopen of alleen nieuwe schaakstukken!

Naast het gewone schaakspel worden er ook meerdere speciale schaakspellen aangeboden, 6 om precies te zijn. Dit zijn varianten van het klassieke schaakspel, nieuw en oud. Kubb bijvoorbeeld is een hele oude vorm van schaken, maar laser chess klinkt weer als iets heel moderns. Mocht u even geen zin of tijd hebben in het gewone spel is dit misschien wel een goed alternatief. Deze spellen worden ook in combideals verkocht!

Alle producten worden in verschillende prijsklasse aangeboden, dus er is voor iedereen wel wat te vinden.

Waarom schaken

Waarom zou ik moeten beginnen met schaken? Naast het feit dat het natuurlijk heel erg leuk is, is het ook nog eens erg leerzaam, Zeker voor de jongere generatie! Je bouwt onder andere je concentratievermogen op, je leert oplossend te denken en traint je ruimtelijk inzicht. Kinderen kunnen al vanaf jonge leeftijd beginnen met schaken, hoe eerder hoe beter!

Maar buiten het feit om dat het schaken leuk en leerzaam is, vergeten mensen ook vaak dat het echt een sport is. Je kunt op schaken gaan, training krijgen, beter worden en ook echte meedoen met wedstrijden en kans maken op prijzen!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over Schaakkoning, neem dan gerust contact met op via de website!