Kafejka
Image default
Business

Een trouwfilm laten maken bij Artvideo

Een trouwfilm laten maken van de mooiste dag van je leven? Dat kan bij Art Video! Arthur Huizinga de eigenaar van Artvideo maakt al jarenlang professionele trouwvideo’s. Trouwen is het mooiste wat je kan overkomen, dit is de dag waarop de liefde echt getoond wordt. Door de ceremonie en trouwerij te filmen kunnen alle mooie momenten op een later tijdstip herbeleefd worden. Daarnaast ziet u misschien wel momentjes die een beetje langs u heen zijn gegaan door alle hectiek. Met de trouwfilm kunt u deze bijzondere dag nooit meer vergeten.

Waarom een trouwfilm laten maken bij Artvideo?

Even kort op een rij waarom u een trouwfilm moet laten maken bij artvideo. Als eerste leveren wij meer dan alleen maar één trouwfilm! Wij maken een trouwfilm van 12 tot 15 minuten en een trouwclip van 3 tot 5 minuten. Wij bewaren bovendien alle beelden die zijn opgenomen en geven die op een USB-stick aan u, zodat u alle beelden kunt bekijken die er zijn gemaakt. Mocht u op deze USB beelden zien die u graag had in uw trouwfilm of trouwclip dan kunnen wij de trouwfilm natuurlijk altijd hermonteren en deze beelden toevoegen. Wij leveren graag kwaliteit en proberen onze klanten blij te maken. Dankzij onze professionele krachten kunnen wij kwaliteit garanderen en krijgt u unieke beelden te zien van de mooiste dag van uw leven, namelijk uw bruiloft. Met behulp van een drone kunnen wij een uniek beeld van bovenaf laten zien.

Interesse? Neem contact op!

Interesse gekregen in een samenwerking met Artvideo? Neem telefonisch contact op en maak een afspraak, zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken en u uw wensen in kaart brengt. Check wel even of uw trouwdatum nog vrij is. Dit kan heel eenvoudig door even een berichtje te sturen of te bellen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij beginnen aan de voorbereiding, dus welke camera’s er worden gebruikt en waar. Aan de hand daarvan wordt een pakket vastgesteld. Wij hebben 3 standaardpakketten, maar er zijn natuurlijk altijd andere mogelijkheden! Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen het materiaal binnen 3 weken verwerkt te hebben.