Kafejka
Image default
Business

Wil jij werken als letselschadebehandelaar? Uitdagende vacatures vind je bij Rochewood

Rochewood heeft vacatures voor letselschadebehandelaars

Sinds de oprichting in 2011 heeft Rochewood zich ontwikkeld tot een succesvolle dienstverlener aan financiële instellingen, zoals verzekeringsbedrijven en banken. We richten ons op het vinden van tijdelijke en vaste medewerkers, zoals bijvoorbeeld letselschadebehandelaars. Een belangrijke pijler van ons succes is een voortdurend streven naar wederzijds langetermijnsucces. Daarvoor is een goede relatie met zowel onze opdrachtgevers als met onze medewerkers cruciaal. Essentieel daarin is om waar te maken wat je belooft aan opdrachtgevers én aan medewerkers. Daarbij streven we naar de perfecte match: een medewerker die exact past in het geschetste profiel van de opdrachtgever, die van toegevoegde waarde is voor de organisatie, plezier heeft in het werk en vanuit de eigen mogelijkheden persoonlijke groei realiseert. Daarvoor zijn een goed inzicht in het reilen en zeilen van onze opdrachtgevers én een goed inzicht in de drijfveren van onze medewerkers onontbeerlijk. We maken het onszelf niet makkelijk met deze benadering, maar dat onze benadering succesvol is, blijkt uit onze groei de afgelopen jaren. Om deze groei te continueren hebben we diverse vacatures voor letselschadebehandelaars.

Vacatures voor letselschadebehandelaars met ervaring

Op dit moment heeft Rochewood vacatures voor letselschadebehandelaars met ervaring die hun werk met plezier doen en groeimogelijkheden voor zichzelf zoeken. Ben je zo een letselschadebehandelaar? Dan willen we je graag leren kennen. Ga naar onze website en bekijk op welke manieren je contact met ons kunt opnemen. Je kunt ook direct reageren op een van de vacatures in de verzekeringen. In beide gevallen nodigen we je graag uit voor een gesprek waarin je kunt vertellen wat je leuk vind aan je werk en welke stappen jij de komende jaren nog wil maken. Dan vertellen wij je hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van deze ambities.

Verwezenlijk je ambities en reageer op onze vacatures voor letselschadebehandelaars

Veel detacheerders kijken nauwelijks naar hun mensen om, nadat ze zijn geplaatst bij een opdrachtgever. Bij Rochewood gaat dat anders. We bellen regelmatig op of komen bij je langs om van jou te horen hoe het met je gaat. We organiseren periodiek bijeenkomsten waar je met collega’s ervaringen kunt uitwisselen en gezellig kunt socializen en we stimuleren onze mensen om opleidingen en trainingen te volgen die passen bij hun doelen. Zo helpen we je om je ambities als letselschadebehandelaar te verwezenlijken. Overtuigd? Reageer op een van onze vacatures voor letselschadebehandelaars!

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/