Kafejka
Image default
Business

Prive auto leasen

Prive auto leasen
Xleasy biedt lease-contracten aan voor privé gebruik van de auto. Een prive auto leasen gaat verder dan een lease-contract voor alleen woon-werkverkeer. Een prive auto leasen zorgt ervoor dat je overal kunt rijden met de auto. Van ritjes naar de supermarkt, familie en vrienden en zelfs op vakantie.

Alle kosten bij de maandprijs inbegrepen
Het is er eenvoudig om een prive auto te leasen bij Xleasy. Je weet altijd direct waar je aan toe bent. De prijs die je per maand betaalt, dekt alle kosten. Van verzekeringen tot belastingen en van pechhulp onderweg tot reparatiekosten van de auto. Je bent dus nooit onverwacht veel geld kwijt aan jouw auto. Met een private lease betaal je een vaste prijs en de benzinekosten.

Ruim assortiment
Zoek je een voordelige private lease of een auto met allure? Xleasy biedt voor iedere klant de perfecte auto. Of je nu op zoek bent naar een auto waar het hele voetbalteam van jouw kind in kwijt kan of een handige kar voor meer vrijheid. Zoek de auto die het beste past bij jouw wensen en geniet van een voordelig contract.

Voor duidelijke beschrijvingen van de auto’s en meer informatie over een prive auto leasen kun je terecht op de website van Xleasy. Wil je een auto leasen? Dan kun je zowel online als telefonisch contact opnemen voor meer informatie.