Kafejka
Image default
Offers

Zoek je personeel? Ga eens te rade bij uitzendbureau Deventer

Mijn allereerste baan kreeg ik via een uitzendbureau. Ik had geen idee wat voor een werk ik moest gaan doen nadat ik met mijn opleiding gestopt was. Solliciteren was een ramp vanwege de enorm hoge werkloosheid en dus schreef ik me in bij een uitzendbureau. Gewoon, omdat ik vond dat ik dat moest. Een dag later al werd ik gebeld. Ze hadden werk voor mij. Ik had werkelijk geen idee wat ik zou gaan doen maar het betrof licht administratief werk. Na een inwerkperiode begon ik me binnen het bedrijf aardig op mijn gemak te voelen en uiteindelijk heb ik 23 jaar voor dit bedrijf gewerkt, op verschillende plekken in het land en in verschillende functies. Zo kan een carrière dus beginnen.

Het uitzendbedrijf is een professionele speler op de arbeidsmarkt

Intussen zijn uitzendbureaus inhoudelijk gegroeid en hebben ze zich ontwikkeld tot een ware bedrijfspartner. Er zit ervaring en de intercedenten hebben goede kennis van de arbeidsmarkt. Ze weten wat bedrijven nodig hebben en wat er van hun krachten verwacht wordt. Waar nodig schuwen ze niet om jou als uitzendkracht aan te geven waar je je kan verbeteren. Het bureau heeft belang bij gemotiveerde en kundige medewerkers want dat is de enige manier om hun opdrachtgevers tevreden te houden. Uitzenden is dus ook een vak apart. En dat merk je steeds meer. Werken voor een uitzendbureau is daarmee niet meer helemaal vergelijkbaar met mijn tijd. Ook aan de uitzendkracht worden eisen gesteld.

Uitzendbureau Deventer: laagdrempelig en professioneel

Uitzendbureau Deventer is een toegankelijke, vriendelijke en deskundige speler op de (regionale) arbeidsmarkt. Wanneer je als werkgever mensen inhuurt weet je zeker dat ze uit het juiste hout gesneden zijn. En dat is in deze tijden waarin iedereen hoge eisen stelt wel een prettige wetenschap. Het is natuurlijk altijd mogelijk om als werkgever of werknemer eens vrijblijvend te komen kennis maken. Het uitzendbureau vertelt je graag over hun diensten en werkwijzen. Ik zou het doen!

https://www.vacaturebouw.nl