Kafejka
Image default
Business

Wat kunnen de Dolleman Stucadoors voor u betekenen?

De Dolleman Stucadoors zijn gevestigd in Oostzaan, in Noord-Holland. Ambachtsmannen die stucwerk verrichten op muren en plafonds. De stucadoor beheerst het complete dienstenpakket voor de productie en renovatie van pleisters (binnen en buiten), moderne coatingtechnieken en bijna alle interieurafwerkingen. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt een stukadoor met stucwerk. Stucco is het plastisch vormen van mortel of pleisterwerk op gestucte oppervlakken zoals muren of plafonds. De werkzaamheden variëren van beoordeling, advies en planning tot en met de productie, het onderhoud, de restauratie en de verwerking van stucwerk. Het stucwerk wordt in de fabriek geprefabriceerd of direct op locatie geproduceerd met behulp van de gewenste of geschikte stuctechniek. In de regel wordt een onderscheid gemaakt tussen uitwendig en inwendig stucwerk.

Dolleman Stucadoors zijn creatief

Met zijn gevoel voor traditionele en artistieke stijlelementen draagt de stukadoor van Dolleman Stucadoors ook een grote verantwoordelijkheid bij de restauratie van oude gebouwen en monumenten die het behoud waard zijn. Dit vereist een hoge mate van creativiteit en artistiek inzicht. Met klassieke en moderne pleistertechnieken bedekt de stukadoor een grote verscheidenheid aan oppervlakken volgens de eisen. Hij lost complexe problemen op door uitgebreide specialistische kennis uit verschillende disciplines.

Modern stucwerk, binnen en buiten

Sommige van de meest opvallende huizen van vandaag de dag zijn voorzien van stucwerk aan de buitenkant, omdat deze geliefde afwerkingspleister een gladde, slanke look creëert en kan worden geschilderd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het gevoel van het huis.

Betonlook

U kunt tegenwoordig zelfs een betonnen muur laten stucen. Als u van de industriële look houdt, zult u zeker van deze volledig levensechte imitatieafwerking houden. Wonen in een betonnen woning is tegenwoordig zeer gewild. De coole look maakt een stevige achtergrond voor ‘gram-waardige foto’s. Toch, de gedachte aan het doorbrengen van een kille ochtend of de veel te lang durende winter in een echte betonnen omgeving voelt kil en koud. Wat het direct veel minder aantrekkelijk maakt. Daarom is er iets nieuws, een afwerking op muren en eventueel plafonds, dat uitziet als beton maar dan zonder de kille en de kou van echt beton. De betonlook. Laat u gerust informeren.