Kafejka
Image default
Business

Wat is lekkerder, diepvries pizza of zelfgemaakte pizza?

Het assortiment pizza’s in de gemiddelde supermarkt is steeds groter aan het worden. Kijk bijvoorbeeld eens in de Albert Heijn folder en je komt daar eigenlijk elke week een aanbieding tegen van pizza’s van weer een ander merk. Het is ook niet zo verwonderlijk dat pizza’s een steeds groter deel van het assortiment aan het innemen zijn. Pizza’s zijn nu eenmaal heel lekker en met de grote variatie aan smaken valt er ook genoeg te kiezen. Alleen, wat is nu eigenlijk lekkerder – een pizza uit de diepvries halen of er zelf een maken? 

Waarom een diepvries pizza het lekkerste is 

Als je een grote supermarkt inloopt en daar bij de afdeling pizza’s gaat kijken, dan is de kans dat je daar tientallen variaties tegenkomt. Allemaal lekkere pizza’s met bekende ingredienten als salami, pepperoni, mozarella en tonijn, maar ook steeds meer pizza’s met bijzondere onderdelen. Men wil steeds meer variatie in de pizza’s en deze wordt door de fabrikanten dan ook geleverd. Zo kan iedereen eigenlijk wel eenvoudig een pizza vinden die helemaal naar wens is. Een pizza die lekker makkelijk in de oven kan worden gedaan en dan na een klein kwartier klaar is om op te eten. 

Waarom zelf een pizza maken het lekkerste is 

Hoe lekker die diepvries pizza’s ook zijn, alleen met het maken van je eigen pizza heb je volledige vrijheid in keuze van je ingredienten. Je kunt hier een kant en klare bodem voor nemen en deze beleggen met alles wat je lekker vindt op je pizza. Je kunt dan denken aan tomatensaus, maar bijvoorbeeld ook aan alle mogelijke soorten kaas of vlees. Vind je een bepaald ingredient lekkerder? Dan doe je hier toch meer van op je pizza! Zo maak je echt een pizza die helemaal naar je wens is!

https://www.folderbode.be/nl/