Kafejka
Image default
Business

Waarom jij kiest voor Vindazo!

Over Vindazo

Vacatures zoeken, dan ben je bij Vindazo op het goeie adres. Werkzoekende kunnen gebruik maken van onze uitgebreide informatie uit onze database, om hun nieuwe job snel en efficiënt te zoeken. Wij bieden ook een preamium feature aan, waar wij bedrijven de mogelijkheid geven hun vacature direct uit te lichten.

Vindazo voor werkzoekenden

Vindazo maakt het sollicitatie proces eenvoudiger. Dit doen ze door de klant op een eenvoudige en efficiënte manier te begeleiden door hun website. Je kan je cv uploaden, je voorkeuren aanduiden en dan de vacatures opvolgen die tegen je interesses aanleunen. Niet alleen de klant zoekt naar vacatures, maar wij zoeken ook voor de klant. We houden je op de hoogte van relevante vacatures.

Vindazo voor werkgevers

Maakt niet uit hoe groot je bent en uit welke sector je komt, als bedrijf kan je altijd terecht bij Vindazo. Dankzij ons netwerk, kan je je vacature plaatsen bij 1 van onze partners, waarna deze wordt gepubliceerd op het platform van Vindazo. Wil je dat he vacature staat te blinken vanboven bij de zoekresultaten, dan kan dit door onze premium functie. Vacature plaatsen