Kafejka
Image default
Business

VT2000 is een VvE beheerder die actief is in Rotterdam

 

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van VvE Rotterdam, maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk? In dit artikel wordt er uitgelegd wat VvE is, Waar het VvE uit bestaat en waarom uw woningwaarde zal stijgen door VvE beheer. Wilt u lezen wat dit precies inhoudt, lees dan verder!

Wat is VvE

VvE is een afkorting voor Vereniging van Eigenaren. Hierbij wordt u automatisch aangesloten bij een aankoop van een appartement. U wordt automatisch lid hiervan, omdat u een aandeel hebt in het gebouw. U bent dus mede-eigenaar van het hele gebouw en u heeft dus recht op medegebruik van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw. 

Waaruit bestaat VvE beheer

Het VvE beheer bestaat uit de volgende onderdelen: Secretarieel administratief beheer, financieel beheer en technisch beheer. Hier wordt compleet voor gezorgd door het VvE beheer en dit bespaard voor uw als bewoner veel kosten. De belangrijkste punten zijn:

–        Minimaal één keer per jaar wordt er een algemene ledenvergadering georganiseerd. Hierin worden belangrijke punten besproken met de bewoners en afspraken gemaakt.

–        Debiteuren- en crediteurenadministratie (dagelijks beheer) en er worden begrotingen/jaarstukken opgesteld. Hierin spelen kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid een belangrijke rol.

–        Het technisch beheer staat voornamelijk het openstaan naar uw als bewoner. Voor vragen en onderhoudsklachten zijn wij 24/7 beschikbaar. Dit wordt gedaan om de klantvriendelijkheid te verhogen. Het is belangrijk dat bewoners een aanspreekpunt hebben wanneer zij problemen hebben met storingen of technische problemen.

Stijgende woningwaarde door VvE beheer

Een voordeel van ons bedrijf is de stijgende woningwaarde + algehele waarde van het complex door middel van ons VvE beheer. Dit komt, omdat onze bouwkundige specialisten een overzicht onderhoudsplan maken voor u. Diverse bouwkundig beheerders zorgen dat uw complex in goede staat verkeerd en in relatieve nieuwstaat blijft. Dit heeft positieve gevolgen voor u als bewoner.

VvE Rotterdam

Wilt u een goed VvE bedrijf in Rotterdam, dan bent u bij VT2000 op het juiste adres.  

Heeft u toch liever een VvE beheerder uit Amsterdam? Schakel dan de Amsterdamse VvE Beheerder in!