Kafejka
Image default
Business

VT2000 – Het VvE beheer in Amsterdam

 

Het VvE beheer in de hoofdstad – Door veranderende wetgeving kiezen steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor om het beheer uit te besteden aan een VvE beheerder. Dit bespaart ook veel tijd en moeite voor de eigenaren van de vereniging. Een VvE beheerder die bekend staat om haar goede naam is VT2000. VT2000 vindt het belangrijk dat uw Vereniging van Eigenaren goed en betrouwbaar wordt beheerd. Vanaf de start in 1997, heeft VT2000 zich gespecialiseerd in het beheren van Verenigingen van Eigenaren.

In Amsterdam kunt u bovendien terecht bij onze dochteronderneming, De Amsterdamse VvE Beheerder.

VT2000 in Amsterdam

VT2000 kan het hele beheer verzorgen voor de Vereniging van Eigenaren, maar ook een deel van het beheer afhankelijk van de wensen en behoeften van de eigenaren van de vereniging. VT2000 is SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit waarborgen. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Hiermee wordt aangegeven dat de beheerder een uitstekende kwaliteit levert. Er is daarnaast een inschrijving bij het AFM. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Er is veel kennis van financiële zaken in huis en de klant kan ook van advies worden voorzien. Daarnaast wordt het programma Twinq gebruikt. Hiermee krijgt het bestuur en eventueel andere eigenaren inlogcodes waarmee de eigenaren beschikking hebben over de financiële administratie van de Vereniging van Eigenaren. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant aan het juiste adres. Er is een gratis overstapservice.

Meer informatie

Voor meer informatie over VvE beheer in Amsterdam en omgeving kunt u mailen naar info@vt2000.nl of op onze site kijken. Wilt u weten wat VT2000 voor u kunt betekenen? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele VvE beheerders op 0174-286262. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice. VT2000 VvE beheer staat voor elke Vereniging van Eigenaren op ieder moment van de dag klaar, maar ook in de rest van Nederland.