Kafejka
Image default
Business

Voordelen van VOIP

VOIPzeker

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van VOIPZeker. Twijfelt u over een zakelijk telefonie afnemen bij VOIP of een ander bedrijf? In dit artikel wordt er uitgelegd wat de voordelen zijn van VOIP, wat de voordelen zijn van een 085 nummer en waarom het een zakelijke uitstraling heeft. Voor meer informatie, lees dan verder dit artikel!

 

Voordelen van VOIP

Vaak komen bij de mensen vragen naar voren wat nou eigenlijk de voordelen zijn van VOIP. Het grootste voordeel van VOIPZeker is het VOIP platform. De 085 nummers kunnen hieraan gekoppeld worden. Zo bent u als bedrijf geheel verbonden met het personeel aan dit nummer. Het is daarnaast ook IP geschikt. Hierdoor bent u niet gebonden aan één locatie, maar u kunt uw telefoon overal mee naartoe nemen. Het is wel belangrijk dat u verbonden bent met internet. Daarnaast hebt u een nummerherkenning, Fax to e-mail, wachtrijen en een voicemail.

 

Voordelen van een 085 nummer

Er zijn drie soorten voordelen voor het nemen van een 085 nummer. Het verschil tussen een 085 en een 088 nummer is het aantal nummers wat aangevraagd kan worden. Bij 085 gaat het aanvragen per stuk. Bij 088 gaat het om grote aantallen als honderd, duizend en tienduizend stuks. Het tweede verschil is het verschil tussen een 085 nummer en een regionummer. Het grote verschil is dat 085 nummer niet geografisch gebonden is. Dit houdt in dat 085 nummer door het hele land te zien is en niet regio gebonden (010, 020, 030). Het laatste verschil is het verschil met 0800/0900 nummers. De twee belangrijkste punten hierin zijn de bereikbaarheid en de kosten. Met het 085 nummer heeft u de mogelijkheid om naar het buitenland te bellen.

 

Zakelijke uitstraling

Een zakelijk telefonie heeft een zakelijke uitstraling richting uw klanten. Iemand die een 085 nummer tegenkomt weet direct dat dit een bedrijf is wat op landelijk niveau zaken doet. Het komt professioneel over om met een zakelijk nummer te bellen.

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/085-nummers.html