Kafejka
Image default
Business

Voordelen inhuren ICT bedrijf Amersfoort

Het inhuren van de professionals van Xantion, een ICT bedrijf in Amersfoort, levert u directe voordelen. In dit blog licht ik enkele voordelen graag toe.

ICT bedrijf Amersfoort zorgt voor beheersbare kosten

Wanneer u besluit in zee te gaan met een ICT bedrijf uit Amersfoort en al uw ICT-diensten door hen te laten uitvoeren, wordt u in staat gesteld om effectief te budgetteren omdat u verlost wordt van variabele vaak onverwachte kosten. Met andere woorden, u betaalt alleen voor wat u gebruikt wanneer u het nodig heeft. De arbeidskosten kunnen zelfs wat omlaag of beter ingezet worden. Door het outsourcen van uw ICT-diensten hoeft u geen ICT medewerkers in dienst te nemen. Uw personeelsbeleid kan gericht worden op de werkplekken waar deze het hardst nodig is.

Opgeleid, Ervaren, Gekwalificeerd, Gecertificeerd

Met Xantion haalt u professionals in huis die goed opgeleid, ervaren, gekwalificeerd én gecertificeerd zijn. Voor hen zijn weinig problemen nieuw en zij zien geregeld gerelateerde problemen die opgelost moeten worden. Ook al heeft u een gekwalificeerde en gecertificeerde vaak dure IT medewerker in dienst, dat betekent nog lang niet dat hij of zij ook ervaren is bij het opsporen en oplossen van problemen.

Efficiëntie en concurrentie positie verhogen

Organisaties die alle IT-services zelf proberen te doen, kunnen beter hun tijd besteden aan hun core business. Waardoor hun kosten minder stijgen en juist niet hoeven worden doorberekend aan hun klanten. Xantion beschikt over de middelen om direct nieuwe projecten op te starten. Het kan weken of maanden duren voordat hetzelfde project in eigen beheer wordt uitgevoerd, om de juiste mensen in dienst te nemen, ze op te leiden en de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Xantion neemt juist jaren ervaring mee waardoor u tijd en geld bespaart.

Minder risico

Elke bedrijfsinvestering brengt een bepaald risico met zich mee. Markten, concurrentie, overheidsvoorschriften, financiële voorwaarden en technologieën veranderen zeer snel. Outsourcing van de ICT-diensten betekent dat veel van dit risico voor u uit handen wordt genomen. De meeste kleine bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om de interne ondersteunende diensten van grotere bedrijven te evenaren. Outsourcing kan kleine bedrijven helpen om “groot” te handelen door hen toegang te geven tot dezelfde technologie en expertise waar grote bedrijven toegang toe hebben.