Kafejka
Image default
Business

Vloertegels voor elke ruimte

Vloertegels worden al jaren gebruikt voor de bekleding van vochtige ruimtes zoals badkamers. Daarnaast worden ze in toiletten veel gebruikt omdat dit gemakkelijk schoon te houden is. Ook zijn vloertegels steeds vaker in de keuken terug te vinden, maar ook tuinen worden opgeknapt met mooie vloertegels. Er wordt zowel binnen als buiten dus gebruik gemaakt die voordelen van vloertegels bieden t.o.v. andere vloerbedekking. Voor een overzicht van alle mogelijkheden gaat u direct naar Pand16, of u leest rustig verder.

 

Vloertegels voor binnen en buiten

Vloertegels die binnen zeer veel gebruikt worden zijn keramische tegels. Met name in de keuken, badkamer en het toilet worden deze tegels op grote schaal gebruikt. Doorgaans worden ze in veel verschillende soorten en maten aangeboden, waardoor ieder wel een tegel kan vinden die bij hen past. Andere opties voor deze ruimtes zijn bijvoorbeeld PVC-tegels. Deze zijn namelijk waterafstotend. PVC-tegels zijn echter ook zeer toepasbaar in andere ruimtes. Zo zijn vloertegels met houtlook, waar deze van PVC gemaakte tegels toe in staat zijn, zeer populair in woon- en slaapkamers. Voor buiten wordt doorgaans natuursteen of cement gebruikt als het materiaal van de vloertegels. Dit slijt namelijk niet snel door de dichtheid van het materiaal.

 

Voordelen vloertegels t.o.v. andere vloerbedekking

Vloertegels zijn, zoals ik al noemde, waterafstotend. Daarbij komt dat het doorgaans heel gemakkelijk schoon te houden is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om kleine kinderen die op het tapijt knoeien, of een kop koffie die omvalt, het is gemakkelijk weer herstelt. Daarnaast zijn er zeer veel opties voor ontwerp en varieert het materiaal enorm. De ene tegel is stevig en koud, waar een ander zachter aanvoelt en meer op kamertemperatuur blijft. Er zijn zelfs vloertegels met isolerende werking, wat zeer handig is bij het bekleden van de vloer op een verdieping.

Wilt u alle mogelijkheden voor vloertegels voor uw pand bekijken? Ga direct naar Pand16!

 

https://www.pand16.nl/