Kafejka
Image default
Business

Vespa LX Touring accessoires

De Vespa LX is dan misschien opgevolgd door de Vespa Primavera, er rijden uiteraard nog vele Vespa LX scooters rond, en die wil je natuurlijk in top conditie houden! Met de juiste Vespa LX accessoires en uiteraard ook Vespa LX touring accessoires blijft jouw scooter er nog lange tijd pico bello uitzien! Welke accessoires zijn er zoal te verkrijgen en waar kun je ze het beste kopen?

 

Chroom, chroom en nog eens chroom

Vespa is bij uitstek een retro scooter. Hoewel de LX een stuk moderner is dan de eerste modellen zie je nog steeds die klassieke lijnen terug. Daarom zijn sierbeugels en bagagerekken van chroom heel populaire Vespa LX accessoires. Sierbeugels hebben ook een beschermende functie. Bij een uitglijder zal de lak van de scooter, evenals het staal beter beschermd worden.

 

Nieuwe handvatten

Als je veel rijdt heb je vast wel gemerkt dat de handvatten na verloop van tijd slijten. Dat is normale slijtage die eenvoudig te verhelpen is met nieuwe handvatten. Dit zijn typische Vespa LX touring accessoires die niet alleen mooi zijn maar tegelijkertijd ook functioneel. Nieuwe handvatten bieden een betere grip en liggen gewoon beter in de hand.

 

Samen rijden op de buddyseat

Het zadel heet niet voor niets een buddyseat, je kunt met gemak met twee personen rijden op een Vespa. Het zadel kan verslijten door weersomstandigheden of door scherpe spijkers in een paar jeans. Dat is jammer maar een zadel is een typische Vespa LX accessoire die je direct bij kunt bestellen. Je zult verbaasd staan hoeveel mooier jouw scooter wordt met een nieuwe buddy seat.

 

Een nieuw set velgen

Voor een sportieve look moet je zeker eens kijken naar een set Vespa velgen. Deze Vespa LX accessoires maken jouw scooter helemaal af. Je transformeert de hele look van de LX of de LX touring editie met een set lichtmetalen velgen.

 

Waar koop je Vespa LX accessoires?

Vespa LX accessoires en Vespa LX Touring accessoires bestel je met gemak online. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn opvallend laag. Als je een beetje handig bent kun je voor weinig geld jouw Vespa perfect onderhouden.

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/lx/