Kafejka
Image default
Business

Tv meubels op maat

De slimme kabelgoot van Spectral tv-wandmeubels

Kabels, kabels en nog meer kabels. Bij een huisbioscoop bestaande uit een smart tv die is geïntegreerd met een geluidsinstallatie, blu-ray speler, platenspeler, laptop, smartphone en tablet verwacht je een wirwar aan kabels om al deze apparaten op elkaar aan te sluiten. Maar bij een tv-wandmeubel van Spectral blijft het overzichtelijk en wordt ontsierende bekabeling aan het oog onttrokken. Een tv-meubel van Spectral verbergt niet alleen de techniek, maar maakt het aansluiten van randapparatuur eenvoudig. Het geheim van Spectral is de zelf samen te stellen kabelgoot. Daarmee koppelt u moeiteloos alle apparaten aan elkaar. En als uw huisbioscoop wordt uitgebreid met een nieuw apparaat waarmee u geen rekening had gehouden dan breidt u simpel de kabelgoot uit. Snel en simpel, want de kabelgoot is makkelijk te benaderen door de magnetische afdekplaat te verwijderen.

Een tv-wandmeubel van Duitse kwaliteit

Alle onderdelen van een tv-meubel van Spectral, en dus ook de magnetische afdekplaat, zijn vrij configureerbaar. U heeft de keuze verschillende maten en uit 2.000 kleuren, maar ook uit 5 soorten houtfineer. Zo ontwerpt u hoogstpersoonlijk uw eigen tv-meubel op maat. Elk onderdeel van uw tv-wandmeubel is duizenden malen getest en krasvast is bij Spectral ook echt krasvast, zodat u probleemloos vele jaren kunt genieten van uw tv-meubel van Duitse kwaliteit.

Zelf een harmonieus tv-wandmeubel ontwerpen bij Spectral

Tv-meubels van Spectral hebben een tijdloos design en zijn opgebouwd uit de beste componenten. U kiest zelf de onderdelen van uw wandmeubel. Wilt u veel bergruimte of wilt u veel display ruimte? Of wilt u beide? U kunt onbeperkt modules toevoegen aan uw wandmeubel. Alle onderdelen delen hetzelfde strakke design, zodat altijd een harmonieus geheel ontstaat, welke modules u ook kiest. Als u kiest voor stijl en topkwaliteit, kiest u voor een tv-wandmeubel van Spectral.