Kafejka
Image default
Business

traineeship overheid

Begin uw carrière goed met een traineeship overheid door Newpublic. Het vinden van een vaste aanstelling net na het afstuderen is niet eenvoudig. U krijgt de beste start door hulp in te schakelen van Newpublic. Zij koppelen jong talent dat net is afgestudeerd aan overheidsinstellingen. Zo start u direct met een functie op maat.

Hoe het werkt de traineeship?

Een traineeship overheid door Newpublic is een twee jaar durende traineeship. Naast de online trainingsmodule, werkt u fulltime bij een overheidsinstelling. Newpublic werkt met veel bedrijven en de kans is groot dat u in uw eigen omgeving aan de slag kunt. Op deze manier kunt u direct aan het werk en veel werkervaring opdoen.

Vergoeding voor uw werk

U werkt fulltime als trainee bij de overheid en krijgt hier ook een gepaste vergoeding voor. Zo kunt u dus direct aan de slag na het afstuderen. Veel trainees van Newpublic worden na het volgen van de traineeship overheid een vaste baan aangeboden. Het is letterlijk een opstapje naar een vaste aanstelling.

Wilt u meer weten over deze unieke mogelijkheid? Bekijk dan de website van Newpublic voor meer informatie over deze traineeship overheid en meld u direct aan voor de selectieprocedure. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen met Newpublic.