Structuur is veel waard voor een bedrijf

Elk bedrijf is erbij gebaad als er structuur is. Zonder structuur is er geen controle waar alle materialen liggen. Als gevolg moet er elke keer naar dingen worden gezocht en raken er ook dingen kwijt. Als reactie wordt er dan vaak nieuw materiaal gekocht, met het gevolg dat er veel meer materiaal op het bedrijf is dan nodig. Het zoeken zorgt er voor dat alles meer tijd kost, de rommel zorgt er voor dat er niet goed kan worden gewerkt en het extra gereedschap is verspilling van bedrijfsmiddelen. Het is dus nadelig voor het bedrijf dat er dingen rondslingeren en dat er geen vaste plaatsen zijn waar dingen worden gelegd. 

Codeeroplossingen vormen hier de sleutel. Codeeroplossingen zorgen voor duidelijkheid en structuur in bedrijven. Met codeeroplossingen kan worden gezorgd dat alles een vast plek krijgt en dat er daardoor geen dingen meer kwijtrakenUiteraard zijn er ook andere toepassingen mogelijk met codeeroplossingen. Codeeroplossingen zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek komt. Alles een vaste plek geven is daarmee een kleine codeeroplossing omdat er niet veel technologie, kosten en tijd mee gemoeid gaat. 

Dit kan je bijvoorbeeld in je bedrijf implementeren met een hot foil printer. Een hot foil printer is een printer die vanaf hete folie print. Het is een hele betrouwbare manier van printen met een vaste inkt die aan bijna alle materialen hecht. Een ander voorbeeld van codeeroplossingen is de kabel printer. Een kabelprinter kan een code op kabels printer zodat je alle verschillende kabels uit elkaar kan houden. Er is bijna geen enkel materiaal data zich aan kabels hecht, de kabel printer is dan ook een mooi voorbeeld van een codeeroplossing. Een bedrijf kan dus echt geholpen worden wanneer ze gebruik maakt van coding and marking en zo kan ze haar bedrijfsvoering weer op orde krijgen. 

http://www.kba-metronic.com/nl/