Snapchat heeft interesse in Chinese dronefabrikant

 

 

De bekende app Snapchat is haast niet meer weg te denken uit het dagfelijks leven. Vrijwel iedereen heeft deze amobiele applicatie op zijn of haar smartphone staan en we zien nu ook steeds meer interessante ontwikkelingen rondom het moederbedrijf van Snapchat, Snap Inc.

 

Zo zagen we eerder dit jaar al de ontwikkeling op het gebioed van zonnebrillen. Met nieuwe brillen waar een camera in is verwerkt heeft Snapchat het mogelijk gemaakt om via je bril snaps te maken.

 

Maar nu gaat het bedrijf nog even een stapje verder. We zien namelijk dat Snap Inc interesse heeft getoond voor de Chinese drone ontwikkelaar Zero Zero. Dit bedrijf heeft onlangs een vliegende drone uitgebracht die de gebruiker kan herkennen en zo om hem of haar heen kan blijven zweven. Op deze wijze is het dus mogelijk om selfies te maken met een drone.

 

Dat zag Snapchat wel zitten, en dus zijn er nu sterke geruchten dat het Chinese bedrijf gaat worden overgenomen. We zien dus dat Snapchat sterk inzet op het ontwikkelen van eigen hardware producten om ze andere spelers een stap voor te kunknen blijven.

 

Bron: Drone 123