Kafejka
Image default
Business

SAM assistants

Wanneer heb je een service als SAM assistants nodig? Dat is wanneer jouw antwoord ‘ja’ is op alle volgende vragen: Ben je ondernemer en heb je het dagelijks zo druk dat je te weinig aandacht kan besteden aan lange termijn plannen? Heb je ook niet genoeg tijd om ieder facet van jouw groeiende bedrijf de aandacht te geven die het nodig heeft? Heb je zoveel verschillende taken dat het lastig begint te worden om de focus erin te houden? Heb je overal ja op geantwoord? Dan is SAM assistants misschien wel iets voor jou, wij zijn de oplossing.

Over SAM assistants

SAM assistants is de oplossing voor ondernemers die een groeiambitie hebben die op het moment moeilijk te verwezenlijken is, of graag meer rust en continuïteit binnen het bedrijf willen. Een assistent van ons geeft jou de mogelijkheid om even adem te halen, en om te kunnen focussen op wat er echt toe doet.

De focus op de interne organisatie

Onze focus ligt ten eerste op de interne organisatie. Als daar problemen zijn, dan hindert dit de verdere ontwikkeling van een bedrijf tot de volledige potentie. Het oplossen van deze problemen houdt in een structuur aanbrengen in de interne processen en documenten, zodat het overzicht bewaard blijft. De mailbox verstoort niet langer je dag, de assistent geeft antwoord. We organiseren vergaderingen en diners, wat helpt met bonding tussen werknemers. Daarnaast organiseren we ook workshops in praktische organisatie en trainingen die de skills van iedereen verder kunnen ontwikkelen. Tot slot nemen we jou de taak uit te handen van het opstellen, uitzetten en beheren van de vacatures. Zo kan jij weer vooruit gaan kijken.

De focus op externe en interne communicatie

Vaak ligt het niet aan de capabiliteit van de werknemers of iets lukt of niet, maar juist aan de communicatie binnen en buiten jouw bedrijf. Wij proberen dit te optimaliseren door nieuwsbrieven en mailings rond te sturen, we stellen presentaties samen die alles helder moeten maken, we schrijven en redigeren (SEO)teksten waarmee de website zichtbaarder wordt én we verzorgen de opmaak van rapporten en manuals. Met SAM assistants creëer je overzicht.

Kijk voor meer informatie op https://sam-assistants.nl/.