Kafejka
Image default
Business

Rextom voor al uw reclame techniek

Bij Rextom kunt u terecht voor zowel de vormgeving en productie als de eventuele montage van reclame. Ieder bedrijf uit iedere branche is bij ons welkom voor de vormgeving van zowel online als offline marketing en communicatiemiddelen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. 

Reclame bedenken met Rextom

Bij Rextom zorgen wij voor de juiste reclame. Dit begint bij het bedenken van een bedrijfsnaam, want deze moet bij uw diensten en doelgroep passen. De bedrijfsnaam vormt samen met het logo de basis voor de huisstijl. Natuurlijk kunnen wij u hierbij helpen, maar het is ook mogelijk om uw bestaande huisstijl te verwerken in de gewenste producten. Wij zijn zeer bedreven in het bewaken van uw huisstijl, dus u kunt erop rekenen dat wij overal één geheel van maken. Al onze werkzaamheden worden op hoge snelheid gedaan, omdat wij werkzaamheden in eigen beheer en op iedere locatie kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een veel voorkomend project of een speciale constructie op maat: het is onze uitdaging en passie om een “wow-effect” te creëren. 

Creativiteit in combinatie met vakkennis

Ooit zijn wij begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s, maar ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een allround reclamebureau. Het bedenken van totaalconcepten doen wij het liefst, zodat uw bedrijf helemaal laat zien waar het voor staat. Wij zorgen voor de beste reclame door gebruik te maken van de kennis van onze medewerkers. Wij werken met veelzijdige creatievelingen en technische vaklieden. Samen zijn wij één team met één taak. Niets is voor ons te gek en wij pakken elke nieuwe uitdaging met beide handen aan! 

Full-service dienstverlening

Wij onderscheiden ons van andere reclamebureaus door onze full-service dienstverlening en onze snelle manier van schakelen. Wij zorgen ervoor dat wij eerst inventariseren wat u wilt bereiken met uw bedrijf en gaan vervolgens over op advies over alle mogelijkheden. Voor kleine aanpassingen of toevoegingen en onderhoud kunt u ook bij ons reclamebureau terecht. Wij gaan het liefst voor succesvolle lange-termijn relaties en staan daarom altijd voor u klaar. Kijk voor meer informatie op onze website.

Related Posts

Dansschool in Arnhem

Relatietherapie in Veenendaal om weer een prettige relatie te krijgen

Schouten Advocaten heeft ons goed geholpen in onze zaak