Kafejka
Image default
Business

Plastic bekers, gunstig en praktisch

 

In elk bedrijf wordt het gebruikt, plastic bekers. Je ontkomt er ook niet aan, want elke dag de afwas van alle collega’s doen is onbegonnen werk. Daarnaast zijn plastic bekers over het algemeen zeer goedkoop. De situatie waarin plastic bekers gebruikt worden zijn verschillend. Dit geldt ook voor het gebruik van de bekers. Er zijn plastic bekers die bijvoorbeeld in automaten kunnen en voor warme dranken bestemd zijn, maar er zijn ook plastic bekers die geschikter zijn voor koude dranken.

Koffiebekers voor warme dranken

De plastic (koffie)bekers die voor warme dranken bestemd zijn, zijn over het algemeen wat dikker. In de eerste plaats zijn deze plastic koffiebekers steviger en zullen ze door warme dranken niet te heet worden om vast te houden of zelfs vervormen. Daarnaast zijn deze bekers steviger en breken of scheuren ze niet. Omdat plastic bekers zeer betaalbaar zijn zult u sowieso geen overbodige kosten maken voor uw koffiebekers. De plastic bekers voor warme dranken zijn over het algemeen geschikt voor elke koffieautomaat, maar ze kunnen natuurlijk ook los gebruikt worden voor evenementen of feestjes waarbij het risico op scherven wordt weggenomen.

Plastic bekertjes

Plastic bekertjes heb je natuurlijk ook voor koudere dranken. Deze bekers zijn een stuk dunner, maar daardoor ook een stuk goedkoper. Natuurlijk, deze plastic bekertjes zijn een stukje kwetsbaarder, maar het zijn nou eenmaal wegwerpbekertjes. Voor sporadische evenementen kunnen deze plastic bekers oplossing bieden om toch iedereen een drankje te kunnen aanbieden. Daarbuiten heeft elk bedrijf wel een waterkoeler waar deze plastic bekertjes niet mogen ontbreken. Op de meest gunstige manier het hele evenement of bedrijf voorzien, dat kan met deze bekers.

Goedkope promotie met bekers

Het is een trend dat er veel gedeeld wordt via social media. Vooral koffiebekers worden vaak op platforms geplaatst. Hierdoor is er een kans ontstaan op marketing gebied. Er kan hierop ingespeeld worden door een ludieke tekst of afbeelding te laten plaatsten op de plastic bekers van uw evenement. De plastic bekers met uw bedrukking zullen dan de mensen op het evenement al beïnvloeden, maar ook via social media. Ook kunt u het subtieler aanpakken en slechts kiezen voor een professionele uitstraling door uw logo te plaatsen op de bekers. Hoe dan ook, voor al uw wensen met betrekking tot plastic (koffie-) bekers gaat u direct naar koffiebekerbestellen.nl.