Kafejka
Image default
Business

Opslagman

Bij Opslagman kan je goedkoop veilig en flexibel opslaan wat je maar wilt. Wanneer je te maken krijgt met spullen die je tijdelijk niet nodig hebt, maar zeker niet wilt weggooien, dan zal je moeten gaan opslaan. Dat geldt voor zowel bedrijven als voor particulieren. Veel mensen maken hierbij een verkeerde keuze en kiezen er voor om spullen tijdelijk bij vrienden of familie op te slaan. Dat lijkt makkelijk en goedkoop, maar later blijkt dit toch vaak een verkeerde keuze. Je wilt natuurlijk te allen tijde kunnen beschikken over je spullen, of tenminste zo vaak mogelijk. Daarbij moet je er niet aan denken wat er gebeurt wanneer er iets beschadigd of kwijt raakt. Hoe ga je dat oplossen met je vriend of familielid. Het zal niet de eerste keer zijn dat relaties verstoord raken als gevolg van conflicten hieromtrent. De opslag van goederen is een vak apart. Opslagman begrijpt als geen ander dat de opslag van andermans spullen een serieuze aangelegenheid is. Opslagman biedt voor zowel bedrijven als particulieren oplossingen op maat op het gebied van opslag. Service, flexibiliteit en veiligheid staan bij Opslagman hoog in het vaandel.

Opslagman betaalbaar veilig en flexibel

Opslagman heeft al jarenlang ervaring op het gebied van opslag, en alles wat daarmee te maken heeft. Ze hebben in de loop der jaren een fantastische reputatie opgebouwd. Bij Opslagman kan je ruimtes huren vanaf 3m3. Opslagman heeft inmiddels al weer 4 vestigingen. In Utrecht heeft men net een nieuwe vestiging geopend. Daarnaast vind je vestigingen in Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. De opslagruimtes bij Opslagman zijn droog, geconditioneerd, schoon en uiteraard veilig. Je kan tussentijds ook van ruimte wisselen mocht dat nodig blijken. Het kan zijn dat er bij nader inzien behoefte blijkt aan meer of minder opslagruimte Je kan bij Opslagman natuurlijk dagelijks opzeggen.

Online

De website van Opslagman is zeer gebruiksvriendelijk. Alles kan zeer gemakkelijk online geregeld worden. Ben je benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden op het gebied van service, neem dan contact op met de Opslagman. Bij de Opslagman kan je met een gerust hart je spullen achterlaten. Velen zijn je al voorgegaan en hebben het gemak van Opslagman ontdekt.