Kafejka
Image default
Business

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Ede

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Ede of omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Waaijenberg Verhuizers weet dat een verhuizing voor veel stress kan zorgen en daarom staat het team van Waaijenberg paraat om u uit de brand te helpen bij uw aanstaande verhuizing.

Mondial Waaijenberg verhuizers kijken met een frisse blik op de verhuizing en weten de klus professioneel en gestructureerd aan te pakken. Hun motto is dan ook niet voor niets “zuinig op de spullen van een ander”. Dat het team gespecialiseerd is in deze klussen, laat dan ook zien dat het bedrijf al sinds 1896 bestaat. Inmiddels is de verhuisgroep gegroeid tot een vijftal verhuisbedrijven en hebben vestigingen in Ede, Assen, Kolham, Delfzijl, Groningen, Hoogezand en Emmen.

Verhuisbedrijf in Ede voor nationale of internationale verhuizingen

Waaijenberg Verhuizers zijn het verhuisbedrijf in Ede voor nationale en internationale verhuizingen. Nationaal verhuizen ze ook in de omgeving van Barneveld, Bronckhorst, Brummen, de Bilt, harskamp, Lunteren, Otterlo, Renswoude en Wageningen. Hierbij helpen ze u bij het inpakken en uitpakken van uw verhuisdozen. Waaijenberg kunt u helpen met het (de)monteren van al uw meubelstukken of bij kleinere klusjes als het ophangen van lampen. Naast deze service beschikken Waaijenberg verhuizers ook nog over ruim 5.000m³ gestoffeerde, verwarmde en beveiligde opslagruimtes.

Ook helpt Waaijenberg u met de verhuizing naar het buitenland. Bij een verhuizing naar het buitenland komt al veel bij kijken, daarom wilt Waaijenberg u het zo prettig en gemakkelijk mogelijk maken bij de verhuizing zelf. Waaijenberg is lid van de European Moving Group. Dit betekent dat het team de juiste papieren heeft en weet uw goederen om de juiste manier te verpakken voor weg- of zeetransport. Waaijenberg helpt u bij de verhuizing naar Aruba, Australië, Canada, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Opslagmogelijkheden

Waaijenberg is het verhuisbedrijf waar u ook de mogelijkheid heeft om uw goederen (tijdelijk) op te slaan. Soms bent u verplicht uw woning eerder te verlaten en heeft u nog geen toegang tot de nieuwe woning. In dat geval kan het handig zijn om een opslagruimte te huren. Waaijenberg heeft een opslagcapaciteit van ruim 12.000 vierkante meter en is volledig beveiligd en verwarmd.