Kafejka
Image default
Business

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam?

Helaas heeft iedere ondernemer wel eens een incassobureau in Rotterdam nodig. Waarom? Omdat iedere ondernemer wel een keer te maken zal krijgen met een klant die geen zin heeft om te betalen. Eem erg netelige en lastige situatie, maar wel een die wij van Incassonet kunnen oplossen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen ervoor dat uw facturen geïncasseerd worden op een persoonlijke, professionele en klantvriendelijke manier. De kosten? Die zijn uiteraard voor uw debiteur, en niet voor u.

Incassonet, niet alleen incassobureau in Rotterdam, maar in heel Nederland

Incassonet is werkzaam in heel Nederland, we werken als incassobureau niet enkel in Rotterdam. Doordat we een erg snelgroeiende organisatie zijn, kunnen we onze klanten door heel Nederland bereiken! Dat is maar goed ook, want niet iedere stad heeft een eigen incassobureau met fysieke vestiging. Daar is Incassonet dan voor, om u toch te kunnen helpen. Inmiddels zijn we al werkzaam op zeven locaties, en het uitbreiden is nog maar net begonnen. We hopen binnenkort klanten op nog meer locaties te kunnen helpen.

Het incassotraject

Nadat de zaak bij ons is ingediend, kunt u online via onze website volgen hoe het staat met uw incassozaak. U krijgt hiervoor een persoonlijke portal online, waar u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft. De incassospecialist start dan het incassotraject. Als eerste benaderen we de klant via zo veel mogelijk manieren, de telefoon, per mail, per brief etc. Door dit te doen merkt de klant ten eerste dat het nu echt menens is, en vaak betaalt hij daarna.

Hoe verloopt een incassoproces bij ons?

Hoe verloopt zo’n incassotraject bij Incassonet eigenlijk? Daar zullen we het nu over hebben. Als eerste ontvangen we uw incasso-opdracht, daarna gaan we direct aan de slag om de onbetaalde factuur te gaan innen bij uw klant, dit kunt u volledig online volgen. De incassospecialist gaat voor u aan de slag, en uiteindelijk zal de hele zaak afgerond zijn! Zo simpel is het, u hoeft zich niet zorgen te maken of u het geld terugkrijgt, alleen nog wanneer u het geld terugkrijgt.