Kafejka
Image default
Business

Online drukwerk gebruiken als relatiegeschenk

Het wordt tegenwoordig steeds lastiger om een leuk en origineel relatiegeschenk te bedenken voor je relaties. Een mok, een doos chocola of een kalender, je wordt er bijna dood mee gegooid. Laat staan een pen met een kladblok. Opzoek naar een online druk bedrijf waar je kunt kiezen uit veel verschillende en originele relatiegeschenken? Dan is bij deze je zoektocht volbracht! Online drukwerk is namelijk een enorm leuke manier van een origineel relatiegeschenk. Je kunt bijvoorbeeld bierviltjes laten bedrukken, stickers of polsbandjes. Hiermee laat je zeker een goede indruk achter!

Stickers laten bedrukken

Je kunt er als bedrijf voor kiezen om bij een online drukkerij stickers te laten bedrukken. Op deze stickers kun je een leuke tekst plaatsen, een afbeelding of misschien wel een foto! Zo kan je stickers laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, of juist grappige stickers die je kunt gebruiken ter decoratie. Kortom: wanneer je de keuze hebt gemaakt om stickers te laten bedrukken heb je alsnog een ruimte keuze aan mogelijkheden.

Bierviltjes online laten drukken

De naam geeft al aan dat deze voornamelijk wordt gebruikt onder bierglazen. Maar je kunt bierviltjes natuurlijk ook gebruiken voor andere dranken. Een kop thee, een glas koude cola of een flesje fristi: bierviltjes kunnen voor verschillende doeleindes worden gebruikt. Zeker tijdens een borrel met bijvoorbeeld een zakenrelatie kan het erg leuk zijn om zelf bedrukte bierviltjes te gebruiken. Dit is een klein detail, maar het voegt zeker iets toe!

Andere mogelijkheden

Naast stickers en bierviltjes zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden. Ansichtkaarten, een foto op canvas, boekenleggers en deurhangers zijn pas een paar van de leuke voorbeelden die er zijn. Benieuw wat er nog meer mogelijk is? Neem dan zeker eens een kijkje tussen het uitgebreide assortiment producten die je kunt laten bedrukken bij een online drukkerij.

http://www.drukbedrijf.nl/