Kafejka
Image default
Business

nieuw horloge dameshorloge kopen

Ben je toe aan een nieuw horloge? Een dameshorloge kopen doe je uiteraard online. Niet alleen is de keuze groter in de webshop, de prijzen liggen ook een stuk lager dan in de winkel. De collectie kan wel snel vernieuwen, op internet gaat alles snel! Welke dameshorloges zijn momenteel hot en wat maakt ze zo bijzonder? We zetten de hipste, mooiste en meest begerenswaardige dameshorloges voor je op een rijtje.

 

Wil je een Ibiza dameshorloge kopen?

Voor de zomerse look zijn Ibiza horloges natuurlijk helemaal top! Deze horloges hebben een leuke kast en een kleurrijk bandje van stof. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het draagt ook heel comfortabel. Een polsband van rubber of leer ademt niet, met een Ibiza horloge voel je niet eens dat je een horloge draagt. De hele Ibiza look is momenteel helemaal hip, naast jurken en sieraden zijn er dus ook Ibiza horloges. Als je op zoek bent naar een nieuw horloge met een hippe en frisse look moet je echt dit type dameshorloge kopen.

 

Wil je een gouden dameshorloge kopen?

Horloges zijn net als andere sieraden accessoires. Het mixen en matchen van accessoires kan jouw hele look compleet veranderen. Een gouden dameshorloge kopen is wel een grote investering, of valt dat wel mee? Jazeker een nieuw horloge hoeft geen duur horloge te zijn als je kiest voor een verguld horloge. Dat is een horloge met een stalen kast en daarover een dun laagje goud van 14 of 18 karaat. Dat ziet er net zo mooi uit en het is echt goud, geen fake.

 

Wil je een Uni dameshorloge kopen?

Wie wil er nou geen uni… sorry een nieuw Uni horloge? Wat dat inhoudt? Goede vraag, Uni betekent dat zowel vrouwen als mannen dit horloge kunnen dragen. Vaak zijn dit spiegelhorloges, een nieuw horloge met een digitale display. Dit zijn niet die ouderwetse LCD horloges van de kermis, deze horloges zien er werkelijk fantastisch uit!

 

Voor elke gelegenheid een nieuw horloge kopen!

Je hebt toch niet één paar schoenen in de kast staan, waarom zou je dan niet meer dan één dameshorloge kopen? Om de prijs hoef je het zeker niet te laten. Met een nieuw horloge kun je de hele outfit afmaken, of juist helemaal veranderen. Als je een simpele “little black dress” draagt bijvoorbeeld, draag daar een opvallend verguld horloge bij en je ziet er meteen prachtig uit. Dat soort horloge past dan weer niet bij een wervelende strandjurk, grote houten oorbellen en een een grote hoed. Daar neem je een Ibiza horloge voor. Dat past perfect en je bent toch helemaal bij de tijd, letterlijk en figuurlijk. En dat Uni horloge? Dat is uiteraard een cadeau voor je vriend of man die je af en toe even mag “lenen”. Zo heb je voor elke gelegenheid een perfect nieuw horloge!

 

Kijk zelf in de webshop naar alle modellen en verbaas je over de prijs. Online kun je ook detailfoto’s zien, je weet precies wat je kunt verwachten. Weet jij hoe laat het is? Het is tijd voor een nieuw horloge kopen!

http://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/dameshorloges/