Kafejka
Image default
Business

Meerjarenonderhoudsplan VvE

 

Zorg ervoor dat u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor uw VvE opgesteld heeft en dat u voor de toekomst voorzien bent. De Amsterdamse VvE Beheerder kan u bijstaan met het uitvoeren, het documenteren en het plannen van technisch en bouwkundig onderhoud. Het is erg belangrijk dat uw vastgoed goed beheerd wordt en dat er in geval van schade snel en adequaat gehandeld wordt.

Zo zal regelmatig en grondig onderhoud voorkomen dat er risico’s ontstaan of dat er ongelukken gebeuren. Met een meerjarenonderhoudsplan van de Amsterdamse VvE Beheerder kunt u dergelijke situaties voor zijn en hebt u geen zorgen. We zorgen er daarbij voor dat de verzekering volledig in orde is gebracht en dat u in het geval van schade geheel vergoed zal worden. Wilt u dus dat de Amsterdamse VvE Beheerder een onderhoudsplan voor u samenstelt, neem dan contact met ons op.

Technisch en bouwkundig onderhoud

Wanneer er eenmaal een meerjarenonderhoudsplan voor een VvE is gemaakt is het zaak dat deze wordt nagekomen. Hiervoor is bouwkundig en technisch onderhoud nodig. Vaklieden met een specialisme zullen uw woningen, panden en complexen grondig controleren en nagaan om schade. Als onze VvE beheerders uit Amsterdam alles hebben gecheckt kunnen we nagaan wat er direct aan vervanging toe is en wat later mogelijk een risico kan vormen. Zo kunt u alles financieel goed inplannen en komt u niet voor verrassingen te staan. Het laten opstellen van een professioneel meerjarenonderhoudsplan door de Amsterdamse VvE Beheerder is daarom een belangrijke zaak waarmee u op de lange termijn veilig zit door het kwalitatieve technische en bouwkundige onderhoud.

Groot onderhoud doen

Eens in de zoveel tijd is het zaak om groot onderhoud te doen. Een meerjarenonderhoudsplan bevat zo’n actie en wij, als VvE beheerder in regio Amsterdam, weten die goed in te plannen. Qua financiën, maar ook wat betreft mankrachten. Dat maakt ons bedrijf zo handig om in te schakelen op momenten dat u het als vereniging voor eigenaren groot aan wilt pakken.