Kafejka
Image default
Business

Mantelzorgwoning? Wat zijn de prijzen?

Omdat vrijwel elke mantelzorgwoning maatwerk is, is het haast onmogelijk om exact de standaard prijzen van een gebruiksklare mantelzorgwoning te geven. De prijzen zijn geheel afhankelijk van bijvoorbeeld de wijze van opleveren. Wilt u de mantelzorgwoning ‘turnkey’ of in Nederlandse termen ‘sleutelklaar’ opgeleverd krijgen, betekent dit dat u als opdrachtgever na het overhandigen van uw eigen sleutel van de mantelzorgwoning helemaal niets meer hoeft te doen. Bij een sleutelklaar oplevering neemt Chaletbouw Wernsen als opdrachtnemer het gehele project onder haar hoede en neemt alle taken op zich die verbonden zijn aan de bouw. U wordt voor en tijdens de bouw volledig ontzorgd. De mantelzorgwoning wordt geheel gebruiksklaar opgeleverd. Nog dezelfde dag kunt u uw intrek nemen. Dit is in ronduit de meeste situaties het geval. Bijkomend voordeel? U heeft slechts één opdrachtnemer met wie u de voortgang hoeft te bespreken.

Mantelzorgwoning prijzen voor elk budget

Het lijkt vanzelfsprekend dat de prijzen van mantelzorgwoningen die casco (u neemt zelf de indeling voor uw rekening) worden opgeleverd gunstiger zijn dan een mantelzorgwoning die sleutelklaar wordt opgeleverd. Maar dit is niet zo vanzelfsprekend als het in eerste instantie wellicht lijkt. Zelfs een casco oplevering kan uiteindelijk toch duurder zijn dan een mantelzorgwoning die sleutelklaar wordt opgeleverd. Dat heeft dan weer te maken met ieders persoonlijke wensen en de toegepaste (luxe) materialen, één of twee slaapkamers. In principe is het echter mogelijk om mantelzorgwoningen te leveren voor ieders budget.

Neem gerust contact op voor de exacte prijzen van mantelzorgwoningen

Begrijpelijkerwijs wilt u in uw zoektocht zeker niet voor verrassingen komen te staan wat betreft de prijzen van mantelzorgwoningen. Voor een goede oriëntatie biedt Chaletbouw Wernsen u de gelegenheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. U kunt voor het aanvragen van een offerte gebruik maken van het formulier dat op de website te vinden is. Maar u kunt ook een afspraak maken en in een persoonlijk gesprek uw wensenpakket kenbaar maken. Aan de hand van al uw wensen krijgt u een geheel vrijblijvende offerte voor het bouwen van een mantelzorgwoning. Neem dus gerust contact op zodat u beter beslagen ten ijs komt wat betreft de prijzen van mantelzorgwoningen, gebouwd door Chaletbouw Wernsen.