Kafejka
Image default
Business

Mantelzorgwoning kopen?

In de huidige samenleving is het niet langer wenselijk om zorgbehoevende ouders in een verzorgingstehuis te plaatsen, een beter alternatief is een mantelzorgwoning kopen (Klik hier voor mantelzorg woning kopen). Door alle bezuinigingen op de zorg is de kwaliteit van leven in verzorgingstehuizen sterk achteruit gegaan. Het liefst wilt u zelf voor uw zorgbehoevende ouders zorgen, maar op gegeven moment is de woning er niet langer geschikt voor. Het beste wat u dan kunt doen is een mantelzorgwoning kopen. Die mantelzorgwoning wordt dan in uw tuin of in de tuin van uw ouders geplaatst, waar u vervolgens uw ouders de mantelzorg kunt geven die ze verdienen, met faciliteiten die uw leven iets makkelijker maken. Wij van Mantelzorg Wernsen vinden het belangrijk dat u zich alleen nog maar om de mantelzorg zorgen hoeft te maken, nadat u beslist heeft om een mantelzorgwoning te kopen.

Mantelzorgwoning kopen, Mantelzorg Wernsen doet de rest

Als u eenmaal de beslissing neemt om een mantelzorgwoning te kopen, dan zorgen wij voor al het papierwerk dat daarbij komt kijken. Wij gaan dan naar de gemeente toe waar de desbetreffende mantelzorgwoning geplaatst moet worden om de juiste vergunningen aan te vragen, dan hoeft u zich er niet langer druk om te maken. Als u ervoor beslist om een mantelzorgwoning te kopen van Mantelzorg Wernsen, dan wordt de mantelzorgwoning ontworpen met uw wensen over de mantelzorgwoning in gedachten. U kunt hierbij ook uw ouders betrekken, zij gaan er immers binnenkort in verblijven. Het ontwerp en de bouw van de mantelzorgwoning wordt volledig door ons verzorgd, ook de plaatsing in de tuin doen wij voor u. Uw zorg is de mantelzorg!

Vraag nu de offerte aan

Bent u al ervan overtuigd dat u een mantelzorgwoning moet kopen? Stel u eens voor hoe makkelijk het zal zijn om voor uw ouders te zorgen als ze eenmaal dichterbij wonen, en systemen in hun mantelzorgwoning hebben om ze te ondersteunen. Van een mantelzorgwoning kopen zult u geen spijt krijgen, en uw ouders al helemaal niet! Bezoek ons nu op onze website www.mantelzorg-wernsen.nl om te kijken wat wij voor u en uw ouders kunnen doen. Neem contact met ons op, en vraag de offerte aan!