Kafejka
Image default
Business

Laat uw auto weer als nieuw lijken met een Ceramic Pro glascoating

Laat uw auto behandeling met een Ceramic Pro glascoating om schade aan uw auto te voorkomen, en uw auto weer als nieuw te laten lijken. Bij Le Duc Detail & Styling zullen specialisten deze glascoating aanbrengen op uw auto. Ga naar de website www.leducdetailstyling.nl voor meer informatie over Ceramic Pro.

Uw Ceramic Pro glascoating laten aanbrengen doet u bij Le Duc Detail & Styling

Le Duc is één van de bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in het aanbrengen van de Ceramic Pro glascoating. Hiervoor zijn er een aantal specialisten die hiervoor zijn opgeleid. Ze hebben meegedaan aan trainingen en cursussen om de glascoating zo professioneel mogelijk op uw auto te kunnen aanbrengen. U bent er dus compleet van verzekerd dat u bij Le Duc in goede handen bent.

Wat Le Duc precies voor bedrijf is en wat zij doen behalve het aanbrengen van een Ceramic Pro glascoating? De oprichter is dit bedrijf begonnen na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de autoschade. Hij heeft veel passie voor auto’s en dus ook een passie voor het mooi houden van deze auto’s. Dit is natuurlijk beter mogelijk wanneer schade ook eerst voorkomen wordt. Le Duc herstelt dus auto’s die al schade hebben opgelopen, bijvoorbeeld door middel van een reiniging of lakherstel, maar zorgt er ook voor dat uw auto er top uit blijft zien door het reinigen van uw bekleding, uw ramen te blinderen, en natuurlijk door middel van de Ceramic Pro glascoating.

Wat doet de Ceramic Pro glascoating dan precies allemaal voor uw auto? Het is een permanente laklaag die uw auto optimaal beschermt. Denk hierbij aan bescherming tegen voor de hand liggende oorzaken van schade aan uw auto, zoals krassen of corrosie, maar ook bescherming tegen de zon, water, en chemicaliën. Uw auto vooraf beschermen in plaats van steeds weer te laten herstellen kan u veel kosten besparen.

 

Maak een afspraak om uw Ceramic Pro glascoating aan te laten brengen

Als u binnenkort een Ceramic Pro glascoating wil laten aanbrengen, kunt u gelijk een afspraak maken met Le Duc Detail & Styling. U kunt ook eerst even langskomen, of contact opnemen voor eventuele vragen.