Kafejka
Image default
Business

Kwalitatief hoogstaande én voordelige douchecabines

Wil je jouw douchecabine vervangen?
Eens in de zoveel tijd heeft je woning een opknapbeurt nodig. Dat kan een toilet zijn, het schilderen van je kozijnen of het vervangen van je deur. Maar ook het plaatsen van een nieuwe, frisse douchecabine. Als je het laatste van plan bent en je badkamer een opfrisser wilt geven, kies dan voor een voordelige, kwalitatief hoogstaande en fraaie douchecabine, waarmee je jaren vooruit kunt ! Natuurlijk kun je ook een compleet nieuwe doucheruimte laten plaatsen, als je deze nog niet in je badkamer hebt.

De service van De Glaskoning
Als je een glazen douchecabine aanschaft, kies dan voor de voordelige kwaliteit van De Glaskoning. Bij deze aanbieder kun je prachtige douchecabines kopen met sterke glazen wanden van 8-12 mm, in tal van maten en naar keuze RVS geschaafd of RVS gepolijst. Omdat wij van De Glaskoning inkopen bij de groothandel, hanteren wij ook groothandelprijzen. Het voordeel voor jou als klant kan dan ook flink oplopen. Verder levert De Glaskoning snel en gratis in heel Nederland. En uiteraard kun je als klant op een veilige manier bij ons betalen.

Bekijk ons aanbod online
Kijk nu snel op onze website voor alle mogelijkheden op het gebied van douchecabines. Kies jouw ideale model en soort cabine uit en bestel deze eenvoudig online. Natuurlijk kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij De Glaskoning.