Kafejka
Image default
Business

Spuitgieten

U bent een ondernemer en op zoek naar een spuitgieterij door wie u kunststof producten kunt laten maken? Dan bent u bij SPF Plastics BV in Zaltbommel (provincie Gelderland) zeker aan het juiste adres. Een product laten maken in kunststof levert u direct een aanzienlijk goedkoper én sneller productietraject op dan wanneer u eenzelfde product of onderdeel van uw product in metaal zou laten produceren. Kunststof is namelijk veel lichter en geeft u dan ook veel meer vrijheid in de ontwerpfase. Daarmee bent u dus veel flexibeler qua vormgeving. Afwijkende vormen, afmetingen en details zijn dus altijd mogelijk. Het vervaardigen van kunststof producten vraagt ook om een brede kennis van alle kunststoffen en de daarmee gepaard gaande productieprocessen. Met meer dan 55 jaar aan ervaring zit dat gelukkig wel goed bij SPF.

Spuitgieten vraagt om (veel) informatie

Voordat u kunststof producten kunt laten spuitgieten bij SPF Plastics hebben ze antwoorden nodig op een aantal eenvoudige vragen voordat ze voor u aan de slag kunnen gaan. Het is belangrijk om te weten welk doel u heeft met het product. Hoe zal het worden toegepast en wordt het buiten, binnen of zowel buiten áls binnen gebruikt? Is het een product dat een onderdeel is van een groter geheel of juist een compleet product? Wat is het aantal dat u in eerste instantie nodig heeft? Moet het kunststof product voldoen aan specifieke eisen zoals bijvoorbeeld anti-kras?

Kunststof producten laten maken vraagt om creativiteit

Door de professionals van SPF kunt u kunststofproducten laten maken én kunt gebruik maken van meer dan 55 jaar aan ervaring en expertise. Expertise én creativiteit zijn kernwoorden die ze graag inzetten in het gehele proces. Vanaf het ontwerp tot aan welk materiaal het meest geschikt is. Maar ze denken ook graag mee bij het tot stand komen van een kostentechnisch zo gunstig mogelijke productieprijs.

Wilt u kunststofproducten laten maken op maat of ter vervanging van een product gemaakt van een ander materiaal? Ga gerust eens langs om onder het genot van een kopje koffie de vele mogelijkheden te bespreken en u te laten verrassen.