Kafejka
Image default
Business

Kranen en verwarming

 

Beschouwt u uzelf als een echt vakman, iemand die zelf als loodgieter aan de slag kan gaan? Onze webshop verkoopt werkelijk alles omtrent kranen en verwarming. Zo verkopen we volledige apparaten zoals HR ketels, boilers, radiatoren en dat soort dingen meer. Maar ook de kleine onderdeeltjes zijn bij ons verkrijgbaar zoals kunststoffen pijpleidingen met bijbehorende verloopstukken en varianten. Zo zijn er sok, knie, t-stuk en x binnendraad en x buitendraad bij ons te halen.

Ook is er bij Loodgietshop alles te halen wat betreft verwarmingselementen, kranen en thermostaten. Wilt u dus uw woning verwarmen met kwalitatieve producten en wilt u deze aansluiten met hoogwaardig gereedschap. Dan moet u wezen bij Loodgietshop.nl. Of u nu een specifiek type radiator zoekt of dat u een thermostaat nodig hebt van een bepaald merk, Loodgietshop.nl heeft precies wat u zoekt op dat gebied.

Boilers en ketels

Wat is een huis zonder warm waterkraan? Er is een adequate warm watervoorziening nodig in huis om het leefbaar te maken. Loodgietshop.nl is expert op dat terrein en heeft precies de loodgietersbenodigdheden die u daarvoor zoekt. Zo leveren we HR ketels die op gas gaan, maar ook bijvoorbeeld elektrische boilers.

Wat betreft de centrale verwarming heeft Loodgietshop ook een hoop beschikbaar. We leveren volledige CV ketel aansluitpakketten en alles wat daarbij hoort. Zo leveren we de rookgaspijpen en condenspompen, maar ook kleinere delen zoals voetventielen, radiatorkranen, ontluchters, expansievaten, aftapkranen en meer. Al met al heeft Loodgietshop.nl alles wat u nodig zult hebben qua boilers, ketels en kranen.

Radiatoren en thermostaten

Ook wat betreft radiatoren, verwarming en thermostaten heeft Loodgietshop.nl een flink assortiment. Denk hierbij aan alle verschillende typen die u bij ons kunt halen. Zo leveren wij standaard radiatoren voor in ieder soort woning, maar Loodgietshop.nl levert ook elektrische en speciaal gevormde zoals de handdoek- en radiatorbeugel.

Om enige controle te houden over de temperatuur in huis hebt u natuurlijk een thermostaat nodig. We bieden verschillende merken aan om de warmte in uw woonvertrekken te handhaven. Zo zijn er de Honeywell thermostaten die zeer populair zijn. Bekijk het aanbod kranen van onze webshop.