Kafejka
Image default
Business

Industriële luchtreinigers

Bedrijven hebben kwalitatief andere luchtreinigers nodig dan de doorsnee consument. Voor industrieel gebruik liggen de eisen uiteraard fors hoger. Hierdoor voldoen de apparaten die u thuis gebruikt niet in een industriële of zakelijke omgeving. Luchtreinigers voor thuisgebruik zijn daarvoor ook niet bedoeld. Dit artikel gaat over industriële luchtreinigers die doorgaans robuuster zijn, meer mogelijkheden hebben, maar veelal ook prijziger zijn dan de toestellen die u thuis gebruikt. Het is onze missie om u duidelijk te maken dat er verschillen zijn tussen de diverse typen apparaten en waarom u voor een bedrijfsomgeving beter voor het professionele product kiest.

Luchtreiniger voor professioneel gebruik

Een professionele luchtreiniger is de ideale oplossing voor elk bedrijf dat te kampen heeft met problemen betreffende de luchtkwaliteit. Als eigenaar van het gebouw is het uw taak om ervoor te zorgen dat uw werknemers hun werkzaamheden in een gezonde omgeving kunnen verrichten. Daarbij hoort natuurlijk ook een goede luchtkwaliteit. Door de speciale HEPA-filtertoepassingen zijn de professionele luchtreinigers van Pullman in staat om niet alleen stofdeeltjes uit de lucht te halen, maar ook de veel kleinere deeltjes zoals moleculen. Hierdoor zijn onze professionele luchtreinigers in staat om ook onfrisse geurtjes en gassen uit te lucht te halen. Dit zorgt voor een grote verbetering van de luchtkwaliteit.

Waarom een industriële reiniger aanschaffen?

Veel mensen zien het nut niet in van een industriële reiniger en denken dat op kantoor ook de eenvoudigere apparaten voor consumentengebruik voldoen. Het volstaat echt niet om op elk kantoor of in elke bedrijfsruimte twee modellen voor huishoudelijk gebruik te plaatsen! Dat is totaal verkeerd gedacht.

In een commercieel gebouw zoals een fabriek of warenhuis, maar ook in ziekenhuizen of op locaties waar voedsel wordt geproduceerd voldoet een standaard luchtververser zoals u thuis gebruikt niet. Deze apparaten zijn gemaakt om een bepaald aantal kubieke meters lucht te zuiveren in uw woning. Ook op andere vlakken zijn de mogelijkheden van deze apparaten beperkt.

Belangrijkste eigenschappen van onze luchtreinigers:

  • Sterk reduceren van het luchtverontreinigingsniveau in uw bedrijf
  • Algemene verbetering van luchtkwaliteit
  • Verbetering van de gezondheid van de werknemers van uw bedrijf.

Geschikt voor grote ruimtes

Als u een luchtreiniger voor professioneel gebruik nodig heeft, zoek dan niet verder. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan apparaten voor zakelijk professioneel gebruik. Een luchtreiniger voor professioneel gebruik is speciaal ontwikkeld om ingezet te worden in grotere gebouwen. De opslagcapaciteit om stof op te vangen van dit apparaat is ook veel groter, Daarnaast geniet u van een uitgebreidere garantie. De Pullman Ermator is een professionele luchtververser die speciaal voor dit doel ontwikkeld is. Wij ontwikkelen luchtreinigers die perfect aansluiten op en geïntegreerd kunnen worden in uw airconditioning. Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat deze professionele toepassingen de gezondheid van uw werknemers beschermen, maar ook uw producten en productie ten goede komen door een betere bescherming tegen stof en ongezonde penetratie in de afgewerkte producten. Onze apparaten zijn energiezuinig. In de huidige maatschappij is dit zelfs een basisvoorwaarde!

Gratis advies

Mocht u nog vragen hebben over de keuze van de juiste luchtreiniger voor uw specifieke situatie, neem dan even contact met ons op. Bij Luchtreinigeradvies bieden wij onze ruime kennis aan om iedereen te kunnen adviseren bij zijn of haar keuze.

Neem vandaag nog contact op. Het gaat tenslotte om uw gezondheid en deze van uw medewerkers!