Hovenier in Woudenberg gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Woudenberg? Dan zit u goed bij hoveniersbedrijf V.D. Kraats! Bij ons kent kwaliteit zijn plek, omdat we u kunnen helpen uw droomtuin te realiseren en ook te onderhouden. Het werk stopt niet bij de aanleg van een nieuwe tuin, maar gaat gewoon door. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van uw gloednieuwe tuin. Uiteraard onderhouden we niet alleen tuinen die we zelf hebben aangelegd, maar onderhouden we ook andere tuinen. Benieuwd naar het werk wat we al gedaan hebben? Neem een kijkje op onze website om voorbeelden te bekijken van tevreden klanten met hun gloednieuwe tuinen. Wanneer u meteen overtuigd bent, kunt u ook de offerte gelijk gratis aanvragen!

Tuinaanleg door een hovenier in Woudenberg

Bij de tuinaanleg door een hovenier in Woudenberg komt een hoop kijken, maar wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner hierin. Voor u voeren we alle werkzaamheden omtrent het aanleggen van de tuin uit op basis van het tuinontwerp. Onze hoveniers gaan voor u aan de slag om het grondwerk te verzorgen, het straatwerk aan te leggen en de grond te verbeteren. Wanneer dat allemaal af is, gaan we aan de slag om de beplanting te verzorgen, en andere speciale elementen aan te leggen. Bij speciale elementen kunt u denken aan dingen zoals schuttingen, veranda’s en vijvers.

De verbetering van plantgrond

Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken, en een van die dingen is de verbetering van plantgrond. Wij willen uw tuinplanten namelijk de best mogelijke omstandigheden aanbieden, en om dat te doen willen we de plantgrond verbeteren. Ondertussen hebben we veel goede resultaten weten te boeken door viswormenmest toe te voegen en bodemverbeteraar BioBodem te gebruiken. Met deze twee dingen geven we het bodemleven een sterke schop en gaat de vruchtbaarheid van de grond omhoog. U zult het effect snel merken zodra uw planten uitbundige, gezonder en prachtiger bloeien dan tevoren. Wilt u ook een unieke tuin waarin u ieder jaar en ieder seizoen weer tot rust in kunt komen? Kies voor Hoveniersbedrijf V.D. Kraats!