Kafejka
Image default
Business

Hoeslaken 90×200

 

Koalabedding heeft vele verschillende soorten hoeslakens. Zo hebben ze een hoeslaken 90×200, maar ook hoeslakens 70×150 en 60×120. Door de vele verschillende maten is er voor iedereen een geschikt model te vinden.

 

Tweepersoons of eenpersoons

Een hoeslaken 90×200 cm is tweepersoons. Dit houdt in dat een hoeslaken 90×200 cm geschikt is voor een bed waarop twee personen kunnen slapen. Hoeslakens 70×150 en 60×120 zijn voor eenpersoonsbedden of twijfelaars bedoelt. Een twijfelaar is een bed dat qua maat tussen een eenpersoons en tweepersoons bed in zit.

 

Kleuren

Naast dat er verschillende maten zijn, zijn er ook verschillende kleuren. Zo is er een hoeslaken 90 x 200 cm in knalroze, maar ook in degelijk wit. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte kleur te vinden. Het is altijd een goed idee om het hoeslaken 90×200 cm te laten aansluiten bij een dekbed qua kleur. Wanneer beide producten dezelfde kleur hebben of kleuren die goed bij elkaar passen, zal dit een rustgevend effect hebben op de slaapkamer. Hele verschillende kleuren kan ook leuk zijn, dit zorgt voor een vrolijk en speels effect in de slaapkamer.

 

Materialen

Er zijn uiteraard ook verschillende stoffen in het assortiment. Zo zijn er verscheidene modellen van badstof, maar ook modellen van katoen. Beide stoffen hebben hun eigen voordelen en nadelen. Badstof en katoen hebben wel één voordeel met elkaar gemeen; beide stoffen zijn heel erg lekker zacht. Hierdoor kan iedereen lekker slapen onder elk hoeslaken 90×200 cm of onder de hoeslakens 70×150 en 60×120 cm.

 

Kies een geschikt hoeslaken 90×200 cm uit!

Bekijk snel het volledige assortiment van Koalabedding. Bedenk goed of badstof of katoen beter bij je slaapkamer en bij jezelf past, zodat je gelijk het goede type koopt. Kies een kleur uit die goed bevalt en geniet hierna van je nieuwe hoeslaken 90×200 cm.

 

https://www.koalabedding.nl/