Kafejka
Image default
Business

Hoe lang bent u al op zoek?

U stelt een vacature op, zoekt een platform om deze op te plaatsen, haalt een netwerk aan en u wacht op de juiste respons. Telt u even mee? Het aantal uren dat u besteedt aan het vinden van het juiste personeel is vaak groter dan u denkt. Daarnaast is het maar de vraag of u daadwerkelijk de juiste mensen bereikt met uw vacature. Zonde van uw kostbare tijd dus. Efficiënter is om uw vacatures direct op de juiste plek te zetten. U bent er zeker van dat de juiste mensen de functie onder ogen krijgen én u verdoet geen tijd aan een eigen zoektocht in waarschijnlijk beperktere doelgroep.

De voordelen van Haldu Groep

Waarom zou u tijd steken in het vinden van de beste vakmensen, wanneer u gebruik kunt maken van al opgebouwd netwerk in de juiste branche? Bij Haldu Groep bent u aan het juiste adres voor vakmensen in de infra, bouw en automotive. Ook het netwerk binnen de (civiele) techniek en industriebouw is groot. Naast werving en selectie in de juiste vijver van werknemers, zorgt Haldu Groep ook voor persoonlijke begeleiding, professioneel gereedschap en de juiste opleidingen voor het personeel. U weet dus zeker dat ze goed beslagen ten ijs komen én gemotiveerd aan de slag gaan. Naast recruitment, zorgt Haldu Groep ook voor contractbeheer. U kunt ervan uitgaan dat de contracten volledig en foutloos zijn. Ook dit scheelt u aanzienlijk tijd en werk dat voor u voornamelijk bijzaak is. Op zoek naar een grotere groep kandidaten voor een project? Ook dan bent u bij Haldu Groep op de juiste plaats.

Wanneer start uw nieuwe personeel?

U weet nu bij wie u moet aankloppen om met recruitment uit de juiste vijver met vakmensen te vissen. Wanneer u besluit de service van Haldu Groep in te schakelen, bent u snel voorzien van de juiste mensen op de juiste plaats. Dat bewijzen ook de referenties van grote spelers in de markt. “Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op het juiste werk komt te staan.” Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust telefonisch contact op of stuur een mail.

Related Posts

Chat site gratis voor dating

Woningontruiming door heel Nederland nodig?

Hoe verloopt een bezoek aan de privé sauna?