Kafejka
Image default
Business

High Care

Highcare

De perfecte match, daar draait het om bij Highcare. Ze zetten zich in om opdrachtgevers en zorgprofessionals zo goed mogelijk aan elkaar te matchen. Want er is veel vraag en veel aanbod, maar niet iedereen is op het goede moment op de juiste plek. En ze willen juist gebruik maken van het grote aanbod, want daar zitten de mogelijkheden. De intercedentes gaan op zoek naar werk dat past bij jouw wensen en expertises. Bij Highcare matchen, leveren én trainen ze.

Artsen bij Highcare

Als basisarts kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Bijvoorbeeld in de ouderenzorg, psychiatrie, SEH en anesthesiologie. Of tijdelijk als medisch manager of coach. Wat biedt Highcare aan artsen? Je gaat aan de slag tijdens losse diensten via flexwerk, je wordt gedetacheerd voor langdurige opdrachten en je bepaalt zelf waar, wanneer en hoelang je werkt. En de persoonlijke ontwikkeling staat voorop bij Highcare. Zo blijft jouw kennis altijd up-to-date zodat je de leukste vacatures kunt blijven vervullen. En je geniet van de voordelen van detachering, want je kunt altijd aan de slag bij één opdrachtgever voor een langere periode. En de locatie? Dat is jouw keuze. Je kunt aan de slag in een ziekenhuis, meldkamer of een privékliniek. Zo is er altijd een vacature te vinden die goed bij jou past!

Klaar voor de start?

Ben je klaar voor de start? Bij Highcare heb je altijd het heft in eigen handen. Want ze helpen je graag om werk te vinden waar jij je goed bij voelt. En je kunt natuurlijk ook altijd rekenen op hun aandacht, bijscholing en waardering voor je inzet en expertise. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden. En nog een voordeel! Want als je tijdens de zomermaanden beschikbaar bent, dan geniet je van een bruto bonus boven op je loon als bedankje voor jou beschikbaarheid.

https://highcare.nu/