Kafejka
Image default
Business

Het ultieme huwelijksgeschenk voor iemand die 40 jaar getrouwd is

Heeft u binnenkort een huwelijksfeest van iemand die 40 jaar getrouwd is en bent u daarvoor op zoek naar een cadeau? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Jilster kunt u gepersonaliseerde producten maken voor iemand. U kunt zelf bepalen wat u in het product doet en hoe het ontwerp wordt! Met verschillende keuzes, kunt u kiezen uit van alles en nog wat!

Verschillende producten als cadeau voor iemand die 40 jaar getrouwd is

Een cadeau maken bij Jilster voor iemand die 40 jaar getrouwd is, wordt nu een eitje! U heeft de keuze uit drie verschillende producten. Een gepersonaliseerd boek, magazine of poster. Om het ontwerp te maken en content er in te plaatsen, helpt Jilster u graag via de online editor. Daarin kunt u gebruik maken van verschillende soorten sjablonen voor het ontwerp van uw magazine. Natuurlijk kunt u ook een eigen inbreng leveren, als hij maar voldoet aan de eisen die het product moet hebben om deze te drukken. Als u helemaal klaar bent met uw samengestelde product, willen wij deze graag voor u professioneel laten drukken. U kunt er ook voor kiezen om dit bij een ander bedrijf te doen, maar bij ons is het goedkoper om dat te doen! Na het drukken wordt het product naar het aangegeven adres toegestuurd en kunt u genieten van uw eigen ontworpen product.

Jilster

Jilster is een gemakkelijke manier van het maken van een origineel cadeau. Zij zijn een van de weinige bedrijven die voor een goede prijs gepersonaliseerde producten aanbiedt. Met meer dan 450.000 leden van onze website, kunnen wij u garanderen op de beste kwaliteit en service! Van de productie tot het leveren, helpen wij u graag met het proces.

Bezoek onze website!

Wilt u zelf ook aan de slag met uw eigen website? Bekijk dan voor meer informatie op de website van Jilster. Daar vindt u alles wat u moet weten over onze service. Let op! Als u aan de slag wilt met een product, dan moet u een account aanmaken bij Jilster. Dit is geheel kosteloos en gemakkelijk geregeld.