Kafejka
Image default
Business

Het leukste buitenspeelgoed

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het de ideale tijd is om nieuw buitenspeelgoed te kopen. Als u nu nog koopt, heeft u nog kans dat u korting krijgt, omdat het nu nog niet echt weer is voor speelgoed buiten. Vandaag bespreken we daarom het leukste buitenspeelgoed voor het voorjaar en de zomer.

 

Waterpistool

Het waterpistool vond zijn oorsprong in de twintigste eeuw. Deze eerste versies hadden een eenvoudig pompje, waarmee het niet mogelijk was om ver te spuiten. Het waterpistool werd al gauw ontwikkeld. Op de volgende versies werd het mogelijk om druk op te bouwen vóór het schieten. Met deze supersoakers kun je meters ver schieten. De naam supersoaker is eigenlijk geen goede naam, want het is eigenlijk een merk van waterpistolen. Net zoals dat niet elk mineraalwater een Spa blauw is. Een waterpistool is een onschuldig maar toch zeer stoer speelgoed, waar kinderen uren mee plezier kunnen hebben als het lekker weer is.

 

Stoepkrijt

Niemand weet precies wanneer het stoepkrijt voor het eerst op de markt verscheen, maar het is mogelijk dat het nog steeds een populair stuk speelgoed is bij kinderen, maar zelfs bij volwassenen die echte tijdelijke kunstwerken maken op de stoep. Stoepkrijt is zeer geschikt voor kinderen, omdat het gebruik van stoepkrijt weinig kracht noch coördinatie nodig heeft. Een krijtstift vergruist heel makkelijk waardoor kleine kinderen makkelijk mooie tekeningen kunnen maken.

 

Graafmachine

Een zandbak is heel leuk natuurlijk en je kunt je als kind uren vermaken met het zand, maar een graafmachine voor kinderen maakt het in de zandbak spelen vele malen leuker. Kinderen spelen vaak een rol als ze spelen. Politie en boefje is een populair spel, maar cowboytje spelen is ook nog zeer populair. Met een graafmachine voor in de zandbak kunnen kinderen net doen of ze op een grote bouwplaats werken.