Kafejka
Image default
Business

Haartransplantatie helpt tegen kaalheid

 

Een haartransplantatie helpt tegen kaalheid. Nieuwe haarfollikels worden getransplanteerd naar een kale plek op uw hoofd en vallen niet uit door hun immuniteit voor dihydrotestosteron. Global Hair kan hier als haarspecialist veel over vertellen. Zo kunnen we u wijzen op klinieken in Turkije waar haarimplantatie goedkoop is en de kwaliteit hoog. U kunt daar een haarbehandeling krijgen volgens de FUT of de FUE methode.

Hebt u dus last van haaruitval en zoekt u een Turkse haarkliniek waar u goedkoop uw haren kunt laten transplanteren? Dan moet u wezen bij Globalhair.nl. Daar kunt u plasmabehandelingen krijgen met PRP en krijgt u de beste nazorg om het haarverlies terug te draaien. Neem een consult en vervolg met een haartransplantatie om u kaalheid tegen te gaan.

FUE en FUT methode

Als u op uw kruin last hebt van kalende plekken dan is een haarimplantatie volgens de FUE (follicle unit extraction) en de FUT (follicle unit transplant) methode de beste oplossing. Een haarchirurg uit Turkije kan dan op professionele wijze grafts in uw kruin implanteren waarna een PRP plasmabehandeling de groei van de haarfollikels stimuleert. Zo krijgt u door haartransplantatie volgens de FUT en de FUE methode waar snel mooi haar. Stop uw kaalheid met het transplanteren van haren en maak een afspraak met een consultant van Global Hair. Zo kunt u direct een haartransplantatie laten doen in Turkije.

Ga naar Turkije

Indien u graag een professionele én goedkope haartransplantatie wilt laten doen dan weet Globalhair.nl de weg. Wij kunnen u een reis en haarbehandeling aanbieden in een Turkse haarkliniek. Daar kunt u goedkoop een goede haarimplantatie krijgen. Uw haren worden getransplanteerd door een ISHRS haarchirurg waarna u in enkele maanden geen last meer hebt van kaalheid. Wilt u dus een kalend hoofd en haarverlies tegengaan laat dan uw hoofdharen transplanteren volgens de FUT of de FUE methode in een haarkliniek in Turkije.