Kafejka
Image default
Business

Guy Munneke is een stukadoor in Doorn

Als stukadoor in Doorn is hij niet alleen werkzaam rondom Doorn! Hij neemt zelfs opdrachten over de landsgrenzen heen aan. Van stucwerk aan wanden en plafonds, het plaatsen van gipsen scheidingswanden tot het plaatsen van geprefabriceerde plafonds en het decoreren van plafonds en wanden met stucwerk. Hij en zijn team kennen niet alleen de meest uiteenlopende materialen voor wanden, vloeren en plafonds, ze zijn ook meesters in de verwerking ervan. Inmiddels zijn ze echter ook uitgebreide adviseurs en probleemoplossers geworden. Precisie en vakkennis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat doet een stukadoor in Doorn en omgeving?

Tijdens een wandeling door welke stad dan ook, ziet u vast keer op keer een aantal bijzondere gebouwen. Of het nu gaat om hun kleurontwerp, figuren of de sierlijke versieringen rond ramen en deuren. Feit was dat daar zeker een professionele stukadoor aan het werk is geweest.

Meer dan een beetje pleisterwerk

Of het nu oud of nieuw is – overal waar stucwerk wordt gebouwd, gerenoveerd of gerestaureerd, zijn Guy Munneke en zijn team onmisbaar. Omdat iedereen een dak boven zijn hoofd nodig heeft en er voortdurend wordt gebouwd of gerenoveerd, is de taak van een stukadoor niet alleen het bepleisteren van binnen- en buitenmuren. Droge constructie, geluids-, warmte- en brandbeveiliging, verlichting, akoestiek en artistieke decoraties maken ook deel uit van het dagelijks leven van een stukadoor. Ze geven dankzij hun zorgvuldige werk uw thuis een individuele uitstraling en optimaliseren hun functionaliteit. Zo kan het zijn dat u in uw nieuwe gebouw thermische isolatie wil laten aanbrengen en dat u twee scheidingswanden wilt laten plaatsen. U roept daarvoor natuurlijk de hulp van een stukadoor in.

Met veel aandacht voor detail

Met stucwerk op het plafond of aan de muren krijgt een ruimte een heel andere sfeer – ook al is stuc niets meer dan gegoten mortel. Kunstzinnig versierde stucwerkstroken onder de plafonds, een prachtig rozet als toekomstig bevestigingspunt voor de kroonluchter, figuren boven de toegangsdeuren – al deze werken vereisen de grootste zorg en artistieke vaardigheid en vallen binnen de werkzaamheden van Guy Munneke en zijn team. Zij zorgen voor dat unieke karakter waarnaar u op zoek bent.