Kafejka
Image default
Business

Grote laptoptassen voor 15,6 inch en 17 inch laptops

Leuke en grote laptoptassen zijn soms nogal moeilijk te vinden. Als je een kleinere laptop hebt, dan kun je deze vaak ook in je normale handtas of rugtas kwijt. Grote laptops passen hier helaas vaak niet in. Zodra je een laptop hebt met een groot scherm, wordt dus de zoektocht naar een tas waarin die laptop past, vaak wat moeilijker gemaakt. Heb jij ook een grote laptop en ben je daarom op zoek naar een bijpassende tas? In dit artikel leggen we je uit hoe je met een grote laptop toch een bijpassende tas kunt vinden! 

Laptop maat 

Als eerste moet je natuurlijk weten hoe groot je laptop precies is, voordat je overgaat tot het kopen van een laptoptas. De meeste laptops komen in een aantal standaardmaten, uitgedrukt in het aantal inch. 1 inch is 2,54 centimeter, maar gelukkig staat de maat in inch vaak al aangegeven bij de laptoptas als je hem koopt. Er bestaan grote en kleine laptops en tot grote grote laptops worden meestal laptops meegerekend die 15,6 inch of 17 inch zijn. 

Leuke grote laptoptassen 

Een grote laptoptas kan misschien een beetje lomp ogen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Er bestaan namelijk ook genoeg mooie en elegante laptoptassen waar je je 15,6 inch of 17 inch laptop netjes in kwijt kan. Kies bijvoorbeeld een laptoptas van leer, want leer geeft vaak een chique uitstraling en maakt een laptoptas dus minder lomp. Een laptoptas in de vorm van een aktetas is bijvoorbeeld erg mooi bij een zakelijke outfit voor mannen. Dames die graag een chique laptoptas voor naar kantoor willen, kunnen eens kijken voor een gestructureerde schoudertas of shopper. Verder kan een laptoprugzak ook handig zijn als je veel moet lopen of fietsen met je laptop. Een laptop van 15,6 inch of 17 inch kan namelijk nogal zwaar zijn, dus is het fijn als je dit gewicht van de laptoptas evenredig over je schouders kunt verdelen en op je rug kunt dragen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/