Kafejka
Image default
Business

GPS Trackers

Een bedrijf kan veel geld besparen met GPS Trackers. Als werkgever wil je uiteraard zoveel mogelijk geld besparen en zoveel mogelijk tijd winnen. Het is verstandig om te investeren in technologie, zoals een GPS Tracker, die ervoor zorgt dat je uiteindelijk veel geld bespaart.

 

Rittenregistratie

Veel werknemers moeten de tijd bijhouden die ze nodig hebben om van punt A naar punt B te komen. Ze moeten bijhouden op welke dag en tijd ze een bepaalde afstand aflegden, welke route ze namen en hoe hard ze reden. Dit wordt rittenregistratie genoemd. Het is echter heel onhandig om dit telkens met de hand op te schrijven en dit vervolgens door te moeten geven aan je leidinggevende. Het is niet altijd mogelijk om altijd dezelfde route te volgen. Zo kan het zijn dat er door een ongeval een file staat en een langere route uiteindelijk toch langer is. Het kost echter veel tijd en moeite om dit vervolgens te noteren.

 

Track and trace internationaal

Een GPS Tracker van Global TrackMarks zorgt ervoor dat dit niet meer nodig is. De GPS Tracker kan geplaatst worden in auto’s, waarna met een track and trace systeem de rittenregistratie automatisch kan gebeuren. De geavanceerde track and trace systemen van de GPS Tracker houden zelfs de snelheid van de auto bij, waardoor alle informatie zeer nauwkeurig is.

 

GPS Tracker van Global Trackmarks

Doordat werknemers geen tijd meer kwijt zijn aan rittenregistratie, kunnen zij deze tijd beter besteden. Ook kan met behulp van het track and trace systeem een analyse gemaakt worden. Hiermee kan er gekeken worden wat er beter kan binnen de organisatie. Zo kan het zijn dat een werknemer een onlogische route aflegt, waardoor hij veel tijd kwijt is. Wanneer de route wordt aangepast kan het bedrijf veel tijd winnen. Global Trackmarks zorgt er zo met GPS Trackers en track en trace internationaal voor dat elke bedrijf optimaal functioneert.

 

https://www.globaltrackmarks.nl/