Kafejka
Image default
Travel

Glamping in Spanje

Spanje roept over het algemeen fijne associaties op: veel zon, mooie natuur, historische steden, heerlijke paella, hartelijke mensen en natuurlijk sangría. Voor heel veel mensen staat Spanje voor een vakantie waarin je puur kunt genieten.

Traditiegetrouw kiezen veel vakantiegangers ervoor om in Spanje in een hotel te verblijven. We trekken massaal met een volgeladen auto naar Zuid-Frankrijk om daar te kamperen, maar Spanje is een ander verhaal. Hannibal slaagde er misschien in om met zijn olifanten de Pyreneeën over te steken, maar met de auto lukt het ons niet.

Opgesloten gevoel in een hotel

Het is daarom logisch dat we massaal ons intrek nemen in de vele hotels die Spanje rijk is. Maar heel eerlijk: echt blij wordt je niet van die eindeloze rijen hotels. Hotelkamers zien er allemaal hetzelfde uit en zijn nét iets te krap. Dat geeft een wat claustrofobisch gevoel, alsof je opgesloten zit. Wie wil dat, op zijn vakantie?

Heb jij geen zin in een hotelkamer waar de muren op je af komen? Wil jij genieten van de ruimte, van de buitenlucht en van vrijheid? Kies dan voor glamping in Spanje. Glamping is kamperen, maar dan in luxe en weelde.

Glamping aan de Costa Brava in Spanje

Denk je eens in: de hele dag genieten van het strand, lekker flaneren over de promenade, heerlijk eten in één van de vele restaurantjes. Wie weet duik je nog even het nachtleven in.

Maar je eindigt de dag op je eigen plekje: een ruime safaritent die van alle gemakken is voorzien. Echte bedden, aangenaam meubilair, privé sanitair, wifi (uiteraard) en nog veel meer. En ’s ochtends kun je in alle rust ontbijten. Niet in een drukke eetzaal, maar op je eigen privé-veranda. Enne.. heb je gisteravond iets teveel sangría gehad? Dan zet je een stevige kop koffie, precies zoals jij hem wilt.

Een glamping in Spanje vind je bij Glampings.com

Bij Glampings.com hebben we een passie voor glamping. Die passie hebben we vertaald in een lange checklist met eisen waaraan een glamping moet voldoen voordat deze een plekje op onze site verdient. Dus als je een glamping in Spanje zoekt, ga je naar www.glampings.com. Dan weet je dat je volgende vakantie een goede wordt!