Kafejka
Image default
Offers

Fysiotherapie Hoogland pakt uw klachten aan!

Fysiotherapie van www.zeeinbeweging.nl probeert u zo goed als mogelijk te verhelpen van uw klachten. ZEE in beweging kent een lange periode aan ervaring en heeft de nodige professionaliteit in huis. Naast fysiotherapie kunt u onder andere ook bij ZEE in beweging terecht voor loopbaancoaching, yoga en hypnotherapie. Onze medewerkers hebben elk expertise in bepaalde diensten en u kunt dan ook gerust vragen stellen over oefeningen die u lastig vindt of om meer te weten te komen over de klachten die u dwars zitten. ZEE in beweging vertrouwt u erop dat u ook regelmatig thuis oefeningen zult doen. U krijgt dus een beetje huiswerk om zodoende een goed resultaat te bereiken en minder last te krijgen van uw fysieke klachten. Lees snel verder als u meer wilt weten over fysiotherapie Hoogland en andere diensten van ZEE in beweging.

Fysiotherapie Hoogland en omgeving Amersfoort

Wij bieden fysiotherapie in Hoogland, maar ook in de directe omgeving hiervan. Denk hierbij aan Vathorst, Nieuwland en Kattenbroek. Onze fysiotherapie is een brede dienst voor verscheidene soorten fysieke klachten. Voorbeelden van fysieke klachten waarbij wij u kunnen helpen zijn knieklachten, lage rugklachten, nekklachten, heup-beenklachten, schouderklachten, hoofdpijn en het ontwikkelen van een gezondere manier van bewegen. Voor bijna het hele lichaam hebben wij dus geschikte therapieën. Heeft u klachten die hier niet bij staan? Wij kunnen voor elk soort klachten samen kijken naar een oplossing. Ook kunt u bij ons terecht voor psychosomatische fysiotherapie. Fysieke klachten kunnen vaak namelijk ook geen zichtbare fysieke oorzaak hebben of geen simpele medische oplossing hebben. Met al uw fysieke klachten helpen wij u graag en u kunt gerust contact opnemen met fysiotherapie Hoogland als u twijfelt of wij u kunnen helpen met uw klacht.

Meer over ZEE in beweging

ZEE in beweging is opgericht door Pascalle en Bastian, beiden geïnteresseerd in de wisselwerking tussen lichaam en geest. Niet gek dus dat naast fysiotherapie er genoeg diensten zijn waar u bij tot rust kan komen, zoals yoga en psychotherapie. Cliënten van ZEE in beweging voelen zich veilig bij Pascalle en Bastian en weten dat ze in goede handen zijn. Nog meer weten over ZEE in beweging? Kijk dan op www.zeeinbeweging.nl!